Karhuille toinen maalin tappio putkeen

Sunnuntaisesta Divari-taistosta Porin Urheilutalolla muodostui tiukka, joka kääntyi lopulta vieraille. Toisen erän neljä maalia riitti M-Teamille 3-4 -vierasvoittoon.

Ottelun avauserässä yleisölle tarjoiltiin vain yksi osuma hyvistä maalipaikoista huolimatta. Erän ainokaisen maalin iski kotijoukkueen Janne Kuusiluoto. Syöttöpisteen avausmaaliin saalisti Juho Myllyharju.

Toisesta erästä muodostui ottelun ratkaissut erä. Kotijoukkueelle tuli erässä muutamia heikkoja hetkiä, jotka vierasjoukkue käytti hyödykseen kovalla prosentilla. Timo Elomaan, Henri Olanderin ja Anssi Tikkasen maaleilla vieraat karkasivat reilussa seitsemässä minuutissa 1-3 -johtoon. Kotijoukkue onnistui tasoittamaan pelin erän puolessa välissä kahdella nopealla maalilla. Ensin Eero Vanhatalo viimeisteli kauniin kuvion päätteeksi lukemiksi 2-3. Reilua minuuttia myöhemmin Janne Kuusiluoto tasoitti ottelun illan toisella maalillaan. Ottelun voittomaaliksi jäänyt Eetu Erkkilän osuma syntyi vain minuutti tasoituksesta.

Päätöserässä kotijoukkue haki kiivaasti tasoitusta, mutta edes 5-3 -ylivoima ei tuonut sunnuntaina kaivattua maalia. Päätöserän jäädessä maalittomaksi pisteet matkasivat vieraiden mukana 3-4 -vierasvoitolla.

- Eipä siinä, taas jäätiin maalin päähän kaverista. Osui toiseen erään heikko hetki, missä sitten kaveri rokotti meitä. Omaan piikkiin pitkälti meni se, että ei muutettu vastakkain peluutuksia aikaisemmin, kun jäätiin yhden ketjun osalta toisessa erässä jälkeen. Päätöserässä tarjottiin paikkoja, mutta ei vain saatu tasoitusta aikaiseksi, kommentoi Karhujen päävalmentaja Pekka Nylund sunnuntain taistoa.

Karhujen tehopisteet:
Janne Kuusiluoto 2+1
Eero Vanhatalo 1+0
Juho Myllyharju 0+1
Roni Tuomela 0+1
Arvid Vonk 19 torjuntaa

Karhujen ottelut jatkuvat seuraavaksi lokakuun 19. päivä, kun joukkue matkaa Limingan Niittomiesten vieraaksi.