Karhuilla odotetun vaikea vierasreissu

Porilaisjoukkueen pohjoisen vierailusta muodostui juuri niin vaikea kuin ennakkoon oli odotettavissa. Sarjan kärkipaikalle noussut Niittomiehet kuritti nuorta Karhulaumaa lopulta maalein 8-2.

Erittäin nuorella ryhmällä matkassa ollut porilaisjoukkue pyristeli kotijoukkueen mukana avauserän puolen väliin asti. Karhujen Juuso Aholan iskemän 1-1 -tasoituksen jälkeen kotijoukkue lähti omille teilleen. Ensin 12 sekuntia tasoituksesta Mika Heiskanen vei isännät ottelussa johtoon ja vajaa minuutti Heiskasen osumasta Niklas äijälä viimeisteli erän päätösnumerot 3-1.

Toisessa erässä juhlia järjesteli vain kotijoukkue. Erän alussa Juho Laurila iski Niittomiesten neljännen osuman. Reilun neljän peliminuutin jälkeen taululla komeili jo isäntien 5-1 -johtonumerot, kun Ville Liimatta onnistui maalinteossa. Erän kolmannen ja samalla erän päättäneet 6-1 -numerot taululle iski neljä minuuttia ennen erätaukosummeria Roope Koistinen.

Lauantain viimeisen 20 minuuttisen aikana verkot heiluivat toisen erän tavoin kolmesti. Ensin kotijoukkueen Olli Tornberg siirsi Niittomiehet 7-1 -johtoon erän kolmannella peliminuutilla. Karhujen illan toisen maalin viimeisteli avausosuman tavoin nuori Juuso Ahola. Pelin päätösnumerot 8-2 syntyivät, kun ottelun viimeinen kymppi oli pyörähtänyt käyntiin.

Karhujen maalilla debytoi ensimmäisessä miesten Divari-ottelussaan vuonna 2002 syntynyt Erkka Marjamäki. Marjamäelle merkittiin avausotteluun kaikkiaan 19 torjuntaa. Porilaisjoukkueen kokoonpanosta sivussa olivat maalivahti Arvid Vonk, Roni Tuomela, Jani Immonen ja Janne Kuusiluoto.

Karhuveljien nuoriso-osasto saa revanssin Niittomiehistä jo heti huomenna, kun A-nuoret pelaavat oman 1.divisioonan ottelunsa kello 15:00.

Karhujen tehopisteet:
Juuso Ahola 2+0
Ville Salonen 0+1
Erkka Marjamäki 19 torjuntaa

Karhujen ottelut jatkuvat seuraavaksi ensi viikon lauantaina, kun vastaan asettuu vieraskaukalossa yksi päävastustajista EV Akatemia. Ottelu Mosahallissa alkaa kello 18:30.