• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Marraskuun alkuun vieraita Joensuusta


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen pelit jatkuvat marraskuun alussa kahdella peräkkäisellä kotiottelulla. Perjantaina porilaisjoukkueen vieraaksi saapuu sarjassa neljäntenä majaileva Joensuun Josba.

Sarjassa neljännelle sijalle noussut Joensuun Josba saapuu perjantaina Poriin kahden ottelun voittoputkessa. Joukkue kohtasi viime lauantaina kotikentällään sarjanousija SB Vantaan. Tiukan taiston jälkeen pisteet jäivät Josballe 10-8 -numeroin.

Joensuulaisjoukkueen tehokkainta osaa on ollut 11 pistettä iskeneet Kasper Tähkä ja Tatu Havula. Tähkä johtaa joukkueen maalipörssiä kuudella maalillaan yhdessä Aleksi Matikaisen ja Veeti Naakan kanssa. Maalilla liigasta täksi kaudeksi Joensuuhun palannut Jesse Huurrekorpi on torjunut palloja 76,72 % varmuudella.

Karhuilla on puolestaan alla neljä peräkkäistä tappiota. Viime lauantaina joukkue kärsi kirvelevän tappion viimeisen viiden minuutin aikana EV Akatemian vieraana lukemin 9-8.

Porilaisjoukkueen tehokkaimpina pelaajina ovat häärineet 15 tehopisteen Eero Vanhatalo ja 12 pisteen Janne Kuusiluoto. Erinomaisesti on myös esiintynyt nuorten maajoukkueeseen valittu Juuso Ahola. Nuori hyökkääjä on saalistanut kuudessa ottelussa yhdeksän tehopistettä. Kokoonpanoon palannut Ville Salonen on puolestaan löytänyt viime otteluissa tehojaan ja neljässä pelissä on nyt kasassa kuusi pistettä.

Perjantain ottelu aloittaa Karhujen marraskuun taistot. Kaikkiaan neljä ottelua sisällään pitävä kuukausi on kaksi osainen. Ensimmäiseen kuuteen päivään joukkue pelaa kolmesti. Kuun viimeinen peli puolestaan otellaan Porissa marraskuun viimeisenä päivänä.

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa käyttää hyödykseen myös Kahvila Porittaren loistava tarjonta.

Marraskuun ensimmäinen ottelu alkaa perjantaina Porin Urheilutalolla kello 19:00.
Pääsyliput:
Aikuiset 10 € (S-etukortilla/Säästöpankin kortilla 8 €)
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet/lapset alle 16-v. 5 € (S-etukortilla 4 €)
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Lipunmyynti avautuu tuntia ennen ottelun alkua. Lipunmyynnissä käytössä nyt myös korttimaksupääte.

Lue myös