• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut lähtee keskiviikkona metsästämään jatkoa voittoputkelle


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Porilaisjoukkueen tiivis marraskuun alku jatkuu keskiviikkona, kun joukkue matkaa Tampereelle Kooveen vieraaksi.

Viime kauden päätteeksi Salibandyliigasta pudonnut Koovee on pelannut tähän mennessä kahdeksan ottelua. Joukkue majailee saalistamillaan 12 sarjapisteellä sarjassa kahdeksantena. Koovee aloitti kauden tuloksellisesti hyvin. Ensimmäisestä neljästä ottelusta joukkue voitti kolme ja hävisi kerran jatkoajalla. Viimeiset neljä ottelua ovat sitten olleet vaikeampia joukkueelle. Niistä saaliina on yksi jatkoaikavoitto sekä kolme varsin selvää tappiota.

Kooveen parhaina pistemiehinä ovat olleet 14 tehopisteen Aki Hietanen ja 13 pisteen Peteris Trekse. Trekse johtaa yhdessä Klavs Jansonsin kanssa joukkueen maalipörssiä seitsemällä maalilla. Tolppien välissä yhtä ottelua lukuunottamatta torjuntavastuu on ollut Salibandyliigan Nokian KrP:stä siirtyneellä Antti Kortetmaalla. Kortetmaan torjuntaprosentti seitsemässä ottelussa on 74,55 %.

Karhut lähtee keskiviikon vierasotteluun kahden ottelun voittoputkessa. Vaikean jakson päätteeksi joukkue onnistui viime viikonloppuna kahdessa kotiottelussa lähes täydellisesti. Tuloksena neljän tappion jälkeen oli kaksi voittoa. Ensin kaatui Joensuun Josba jatkoajalla ja heti perään FBC Turku joutui lähtemään kotimatkalle rumat 9-2 -tappiolukemat niskassaan.

Porilaisjoukkueen pörssikärkenä jatkaa Eero Vanhatalo. Yhteensä 20 tehopistettä kerännyt Vanhatalo on Divarin pistepörssissä sijalla neljä. Maalipörssissä sijoitus on niin ikään neljäs 12 maalilla. Vanhatalon takana tasapisteissä majailevat Janne Kuusiluoto ja Juuso Ahola.

- Koovee on sarjan ehdottomia ennakkosuosikkeja. Joukkueella on paljon liigakokemusta, kommentoi pelin aattona Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

- Meidän täytyy pystyä pelaamaan hyvällä balanssilla. Maltillisesti, mutta kuitenkin oikeissa kohtia peliä aggressiivisesti. Erikoistilannepelaaminen on tässäkin ottelussa avainasemassa. Sen pitää onnistua.

- Lähdetään jatkamaan siitä mihin viime lauantaina kotikentällä jäätiin, päättää Nylund.

Muista, että Divarin otteluita voit seurata livenä Solidsportin kautta.

Karhujen ja Kooveen välinen taisto alkaa lauantaina AutoCenter Areenalla kello 18:30.

Lue myös