• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen pitkä ottelutauko on ohi


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Porilaisjoukkueen lähes kuukauden kestänyt tauko sarjapeleistä loppuu lauantaina, kun joukkue kohtaa kotiottelussaan Loviisan Torin. Tauon aikana Karhut vahvistui, kun joukkue sai kaivattua kokemusta takalinjoille viiden pelaajan voimin.

Lauantain vierasjoukkue Loviisa on porilaisyleisölle tuttu näky. Tämän kauden joukkue on aloittanut ailahdellen. Sarjataulukossa perinteikäs seura majailee sijalla kaksitoista. Joukkueen yhdestätoista ottelusta pisteitä on tullut yhtä monta. Varsinaisella peliajalla Loviisa on onnistunut voittamaan Rangersin ja SB Vantaan. O2-Jyväskylä puolestaan kaatui rankkaraiden jälkeen. Tappioita joukkueen tilille on kertynyt kaikkiaan seitsemän.

Loviisan tehot ovat olleet kauden ensimmäisten 11 ottelun aikana kolmikon Tatu Könönen-Sami Aalto-Pyry Forsman harteilla. Könönen majailee 20 (12+8) tehopisteellään Divarin pistepörssissä sijalla kuusi yhdessä Karhujen Eero Vanhatalon kanssa. Aalto on saalistanut puolestaan 18 tehopistettä ja Forsman 14 pistettä. Viime kaudet Loviisassa torjunut Niko Nordström siirtyi Salibandyliigan Oilersiin. Nordströmin jättämää aukko ovat paikanneet puoliksi Henri Haapaniemi (75,4 %) ja Riku Ahtiainen (72,83 %).

Karhut lähtee otteluun puolestaan pitkältä tauolta. Edellisen kerran porilaisjoukkue oli metsästämässä sarjapisteitä marraskuun 6. päivänä Tampereella. Tuolloin Koovee piti pisteet itsellään 4-1 -voitolla. Kotikaukalossa Karhut puolestaan kukisti marraskuun ensimmäisinä päivinä ensin Josban ja heti perään FBC Turun. Haussa on siis kolmas kotivoitto putkeen.

Tauon aikana porilaisjoukkueen rivit saivat kaivattua kokemusta, kun joukkueeseen liittyivät viime kauden pelaajista Kalle Santanen, Tuomas Puisto, Tatu Ruohonen, Tomi Bergendahl ja seuraan kymmenen kauden jälkeen palannut Matti Vapaniemi.

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa käyttää hyödykseen myös Kahvila Porittaren loistava tarjonta.

Karhujen ja Loviisan välinen mittelö sarjapisteistä alkaa lauantaina Porin Urheilutalolla kello 17:00.


Pääsyliput:
Aikuiset 10 € (S-etukortilla/Säästöpankin kortilla 8 €)
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet/lapset alle 16-v. 5 € (S-etukortilla 4 €)
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Lipunmyynti avautuu tuntia ennen ottelun alkua. Lipunmyynnissä käytössä nyt myös korttimaksupääte.

Lue myös