• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Rangersin vuoro yrittää pärjätä


Kuva: Kari Saha / UrheiluPori

Seitsemän kiveä käännettävänä

FBT Porilla on runkosarjassa jäljellä vielä seitsemän ottelua, joista neljä kotikentällä. Torstaina on uusi kivi kännettävänä, kun Kirkkonummen Rangers saapuu Urheilutalolle yrittämään kotijoukkueen kaatamista.

Rangers on tällä kaudella pelannut 14 ottelua, joista se on voittanut 6, pelannut yhden tasan ja hävinnyt 7. Vuodenvaihteen jälkeen Rangers on ehtinyt pelaamaan 3 ottelua, joista se on voittanut kaksi. Kuntopuntari on siis noususuunnassa antaen vierasjoukkueelle aimo annoksen lisää itseluottamusta otteluun sarjakärkeä vastaan.

Rangersin paras pistemies on Iiro Liede, jolla on 24  ( 16 + 8 ) tehopistettä kerättynä. Toiseksi tehokkain on ollut Keni Autio 23 ( 8 + 15 ) pörssipisteellään. Ylivoimalla Rangers on ollut kolmanneksi heikoin tällä kaudella. Alivoimalla joukkue on onnistunut hieman paremmin, omissa on soinut kuudenneksi vähiten. Joukkueen torjuntavastuun on pääosin kantanut Tommi Kekkonen, jonka torjuntaprosentti on tällä hetkellä 84.4.

Torstain vierailija on yhtä hankala vastus kuin sunnuntainen AFC, sillä joukkue osaa pelata sarjasijoitustaan paremmin ja jos kaikki natsaa kohdalleen, antaa Rangers todella tiukan vastuksen kotijoukkueelle.

Sunnuntain ottelu oli omalla tavallaan hankala kotijoukkueelle, mutta Mikael Boeliuksen virkeä iltapuhde pelasti joukkueen suuremmalta häpeältä. Torstain ottelu on varmastikin vähintään yhtä hankala vierasjoukkueen todennäköisesti keskittyessä puolustamiseen ja pallonriistojen jälkeen tehtyihin vastahyökkäyksiin. Kotijoukkueen puolustuksen pitää siis olla hereillä, mutta jos maalivahti Jarkko Saastamoinen on samanlaisella pelipäällä kuin sunnuntaina, ei suurempää hätä pitäisi olla. Saas nährä....

Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon Urheilutalolle torstaina 21.1 kello 18.30 alkaen!

Seuraa heitä: 

87 Ville Salonen
- iloista pelintekoa

68 Miikka Läntinen - tehokas yv-tykki

9 Juha Tikka - joko alkaa maaleja tulla ?


Lue myös