Pirkat piti pisteet itsellään

Karhujen lauantainen vierailu Pirkkalaan jäi pahasti suutariksi. Kotijoukkue karkasi 8-4 -kotivoittoon viimeisen viiden minuutin aikana.

Porilaisjoukkue sai otteluun hyvän alun, sillä Juuso Ahola avasi pelissä maalin teon reilun viiden peliminuutin jälkeen. Karhujen juhlat jäivät lyhkäisiksi, kun Pirkat kuittasi Aholan avausmaalin heti seuraavassa vaihdossa. Sami ärlig tasoitti pelin ja vajaa puoli minuuttia myöhemmin Toni Rantala siirsi isännät 2-1 -johtoon. Avauserässä ei enää maaleilla juhlittu vaikka molemmat joukkueet pääsivät yrittämään lisäosumia ylivoimalla.

Pirkkojen ärlig iski pelin toisen maalinsa ajassa 28:55 vieden joukkueensa kahden maalin karkumatkalle. Toisen erän puolen välin jälkeen Karhut pääsi ottelussa tasoihin. Ensin puolustaja Tatu Ruohonen iski kauden avausmaalinsa Roni Tuomelan esityöstä. Hetkeä myöhemmin Ville Salonen toi Karhut tasoihin Juuso Aholan syötöstä. Kauaa ei kestänyt Karhujen ilot tälläkään kertaa. Vain 19 sekuntia Salosen tasoitusmaalista isännät siirtyi ottelussa jälleen johtoon, kun Aleksi Palmroth ohitti Karhujen maalilla pelanneen Arvid Vonkin. Karhuilla oli mahdollisuus kolmisen minuuttia ennen summeria tasoittaa peli, kun joukkue sai rangaistuslaukauksen. Juuso Aholan ampumasta rankkarista tasoitusta ei kuitenkaan saatu. Itse kun ei tee niin kaveri kuittaa - niin tälläkin kertaa. Pirkkojen Mikko Kelkka iski erän päätösnumerot 5-3, kun erää oli jäljellä reilut kaksi minuuttia.

Kolmannen erän alku minuuteilla Karhut pääsi ottelussa maalin päähän, kun Juuso Ahola iski illan toisen maalinsa. Tähän jäi kuitenkin Karhujen kiri lauantaina. Kolme ja puoliminuuttia ennen päätössummeria Pirkkojen ärlig viimeisteli hattutemppunsa ylivoimalla. Lopussa Karhut yritti vielä hakea kavennusta ilman maalivahtia, mutta maalin teossa onnistui vain kotijoukkue. Kahdesti pallo löysi tiensä Karhujen maaliin Jere Rantasen ja Markus Kaivannon toimesta. Ottelu päättyi lopulta isäntien selvään 8-4 -kotivoittoon.