• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut hakee jatkoa kotivoittojen sarjalle


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Lauantaina Pirkkalasta tappion kärsinyt Karhut kohtaa sunnuntaina kotikaukalossa karsijan paikalla majailevan SB Vantaan.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen oli Karhujen heiniä. Joulukuun alussa pelattu ottelu päättyi lopulta Karhujen selvään 10-2 -vierasvoittoon. Eniten murskavoitossa pisteitä saalisti neljä pistettä kerännyt Ville Salonen. Kolmeen tehopisteeseen ylsivät Eero Vanhatalo, Tuomas Huhtala, Roni Tuomela ja Juuso Ahola.

SB Vantaalla on alla lauantainen ottelu Limingan Niittomiehiä vastaan. Kempeleeltä joukkue joutui poistumaan 8-2 -tappio niskassaan. Sarjassa sijalla 13 majaileva SB Vantaa on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan vain yhden. Poriin joukkue saapuu kolmen ottelun tappioputkessa.

Joukkueen ehdoton ykköstykki on ollut peräti 34 tehopistettä kerännyt Asko Santero. Santero on Divarin maalipörssissä toisella sijalla 23 tekemällään maalilla. Pistepörssissä Santero on viidennellä sijalla.

Karhut lähtee otteluun puolestaan kahden vierastappion saattelemana. Kotikaukalossa joukkue on puolestaan voittanut viimeiset viisi ottelua ja sille lähdetään hakemaan jatkoa.

Sunnuntaina on pisteet tärkeitä molemmille joukkueille, sillä taistelu karsijan paikan ympärillä on tiukkaa. Karhut majailee kymmenentenä 21 pisteellään. Perässä seuraavat pisteen päässä NST ja EV Akatemia. SB Vantaa on puolestaan neljä pistettä Karhujen perässä. Sarjan hännillä Loviisalla on kasassa 14 pistettä.

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa käyttää hyödykseen myös Kahvila Porittaren loistava tarjonta.

Karhujen ja SB Vantaan välinen mittelö sarjapisteistä alkaa sunnuntaina Porin Urheilutalolla kello 18:00.


Pääsyliput:
Aikuiset 10 € (S-etukortilla/Säästöpankin kortilla 8 €)
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet/lapset alle 16-v. 5 € (S-etukortilla 4 €)
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Lipunmyynti avautuu tuntia ennen ottelun alkua. Lipunmyynnissä käytössä nyt myös korttimaksupääte.

Lue myös