Karhut nousi päätöserässä kotivoittoon

Karhujen ja Limingan Niittomiesten lauantaisesta ottelusta muodostui vähämaalinen taisto. Vierasjoukkueen johto suli päätöserässä ja Karhut piti pisteet Porissa maalein 4-3.

Ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä ei maaleilla paljoa juhlittu. Molemmat erät pitivät sisällään vain yhden osuman hyvistä maalipaikoista huolimatta. Niistä molemmista vastasi vierailija Niittomiehet. Avauserän ainoan maalin iski reilun kuuden peliminuutin jälkeen Eetu Kotilainen. Pelin puolessa välissä Niittomiesten 0-2 -vierasnumerot syntyivät Kalle Vaaralan toimesta. Kotijoukkue ei onnistunut ohittamaan ensimmäisen 40 minuutin aikana hyvin Niittomiesten maalilla pelannutta Aki Karjalaista kertaakaan.

Karhut lähti vauhdilla ottelun päätöserään ja joukkue saikin pelin Niittomiesten päähän. Kun erä oli ehtinyt vanheta vain 44 sekuntia, Karhujen Eero Vanhatalo iski kotiyleisön riemuksi ottelun ensimmäisen maalin. Pelikello ehti vierähtää eteenpäin vain 23 sekuntia, kunnes peli oli tasoissa. Matti Vapaniemen hyvästä esityöstä Julius Tuominen tasoitti tilanteeksi 2-2. Niittarit onnistuivat kuittaamaan kuitenkin Karhujen tasoituksen hetkeä myöhemmin Juho Laurilan viedessä joukkueensa 2-3 -johtoon. Karhut ratkaisi ottelun lopulta neljässä sekunnissa. Ensin Ville Salonen tasoitti pelin ajassa 48:50 ja neljää sekuntia myöhemmin Heikki Vanhatalo iski ottelun voittomaalin Tatu Ruohosen syötöstä. Pelin lopulla Niittarit hakivat vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Karhujen maalilla pelannut Tomi Bergendahl otti tarvittavat torjunnat pistepotin pitämiseksi.