Loviisa piti tärkeät pisteet itsellään

Karhujen lauantaisesta vierailusta Loviisaan tuli pannukakku. Päätöserässä kotijoukkueen Jonas Hällfors ja Tatu Könönen iskivät ratkaisevat osumat.

Kotijoukkue Tor sai otteluun salama-alun, kun Osca Arnkil vei kotiyleisön riemuksi isännät johtoon vain 48 sekunnin jälkeen. Avausmaaliin jäi kuitenkin kotijoukkueen ilot avauserässä. Karhut pääsi ensin tasoihin, kun Tuomas Huhtala tasoitti ottelun seitsemän minuuttia myöhemmin. Joni Halmisen ja Ville Salosen maalit erän loppupuoliskolla vei Karhut pelissä erätauolle 1-3 -vierasjohdossa.

Toisen erän alku oli yhtä musta Karhuilta kuin ensimmäisen erän alku. Tatu Könösen illan ensimmäinen osuma syntyi, kun pelikello oli vierähtänyt eteenpäin vain 49 sekuntia aloitusvihellyksestä. Karhujen Juuso Ahola vei porilaisjoukkueen kahden maalin johtoon neljä minuuttia myöhemmin. Samassa ajassa Loviisa vaihtoi maalivahtia ja maalille asteli Henri Haapaniemi. Toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla kotijoukkue kavensi ensin Andreas Hietalan ylivoimamaalilla tilanteeksi 3-4. Hetkeä myöhemmin Jonas Hällfors tasoitti pelin. Päätöserään siirryttiin tasatilanteesta 4-4.

Karhut siirtyi ottelussa vielä kertalleen johtoon, kun kolmannen erän ensimmäisestä maalista vastasi Tuomas Puisto. Tämän jälkeen kenttäjuhlista vastasi kotijoukkue Tor. Jonas Hällfors iski erän puolenvälin molemmilla puolilla kaksi maalia ja vei hattutempullaan kotijoukkueen ottelussa 6-5 -johtoon. Karhut haki lopussa tasoitusmaalia ilman maalivahtia, mutta kotijoukkueen Tatu Könösen illan toinen maali syntyi tyhjiin ollen samalla ottelun voittomaali. Pelin päätöshetkillä Karhujen Ville Salonen iski vielä kavennusosuman, mutta se jäi ottelun viimeiseksi ja pisteet jäivät kotijoukkueelle numeroin 7-6.

Voiton myötä Loviisa nousi pois suoran putoajan paikalta. Karhujen ero pudotuspeliviivaan on edelleen neljä pistettä, kun runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua.