FBC ei antanut mahdollisuutta yllättää

Keskiviikkoisesta Turun vierailusta ei tullut Karhuille toivottua apua taistossa pudotuspelipaikasta. Kotijoukkue FBC karkasi ottelussa kahden ensimmäisen erän aikana karkuun ja piti pisteet itsellään lopulta numeroin 8-6.

Ottelun avauserässä kotijoukkue FBC ei antanut porilaisjoukkueelle paljoa ilon aiheita. Kotijoukkueen avausosumaan Karhut onnistui vastaamaan, mutta siihen erässä jäivät porilaisten ilon aiheet. Paavo Kankaanpään 1-1 tasoitusmaalin jälkeen kotijoukkue iski pallon erässä vielä kolmesti Karhujen maaliin. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin FBC:n 4-1 -kotijohdossa.

Toisessa erässä Karhujen tuska vain lisääntyi. Erässä Karhut sai tilastoihin ainoastaan jäähyjä ja samaan aikaan kotijoukkue onnistui ylivoimalla. Kahdesti maalin teossa onnistunut kotijoukkue siirtyi päätöserään Miikka Sokan ja Matias Kallion maalien ansiosta 6-1 -johtonumeroista.

Päätöserässä Karhut haki kiriä. Joni Halminen ja Paavo Kankaanpää toivat porilaiset 6-3 -tilanteeseen, kun erää oli puolet pelattuna. Takaa-ajo kuitenkin sai ikävän kolhun, kun Juho Sorri iski pallon kahdesti Arvid Vonkin selän taakse vajaassa kolmessa minuutissa. Lopussa Karhut haki vielä kavennusosumia. Juuso Ahola, Ville Salonen ja Eero Vanhatalo kaunistelivat lukemia maaleillaan, mutta kahta maalia lähemmäksi kotijoukkuetta ei keskiviikkona enää päästy.