• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Tiistaina edessä kauden viimeinen kotiottelu


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen kausi Divarissa on päätösmetreillä. Tiistaina on vuorossa kauden toiseksi viimeinen ottelu ja samalla se on joukkueen viimeinen taisto kotikaukalossa.

Porilaisjoukkueen kausi päättyy varmuudella runkosarjaan. Joukkueen sarjasijoitus sinetöityi viikonlopun otteluissa. Vierasjoukkue Koovee puolestaan pelaa vielä pudotuspelien kotiedusta.

Joukkueet kohtasivat toisensa marraskuun alkupäivinä Tampereella. Antti Naskalin johdolla kotijoukkue Koovee ratkaisi ottelun viimeisessä erässä. Pisteet jäivät lopulta Tampereella tuloksella 4-1.

Koovee taistelee runkosarjan päätösmetreillä pudotuspelien kotiedusta. Tällä hetkellä joukkue on sarjataulukossa viidentenä kaksi pistettä edellä olevaa Niittomiesten ryhmää perässä. Otteluita tamperelaisjoukkueella on jäljellä kuitenkin yksi enemmän.

Koovee saapuu Poriin kahden ottelun tappioputkessa. Joukkue on taipunut runkosarjan päätösmetreillä ensin O2-Jyväskylälle numeroin 4-6 ja viime perjantaina Nurmoni Jymylle numeroin 6-3.

Tamperelaisten ehdoton ykköstykki on ollut 43 (19+24) tehopistettä saalistanut Peteris Trekse. Joukkueen seuraavaksi tehokkain pelaaja Jere Oksanen on kerännyt 12 tehopistettä vähemmän. Oksanen johtaa kuitenkin joukkueen maalipörssiä 20 maalillaan. Kooveen maalilla Antti Kortetmaa on pelannut yhtä ottelua lukuunottamatta kaikki pelit torjuntaprosentilla 78,58 %.

Karhut voi lähteä kauden kahteen viimeiseen otteluun ilman suurempia paineita. Vaikeasta tilanteesta kautensa aloittanut porilaisjoukkue on varmistanut sarjapaikkansa ja etumatka pudotuspeleihin on puolestaan kasvanut liian isoksi.

Kooveen tavoin myös Karhut astelee tiistaina kaukaloon kahden ottelun tappioputkessa. Loviisalle ja FBC Turulle kärsityt vierastappiot käytännössä sinetöivät Karhujen pudotuspelihaaveet.

Karhuveljien sisäistä pistepörssiä johtaa Eero Vanhatalo 46 (26+20) tehopisteellään. Perässä vaanii kahden pisteen takamatkalla Juuso Ahola. Samainen kaksikko taistelee myös joukkueen parhaan maalintekijän tittelistä. Maalipörssissä Vanhatalo on Aholaa yhden maalin edellä.

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa käyttää hyödykseen myös Kahvila Porittaren loistava tarjonta.

Karhujen ja Kooveen välinen mittelö sarjapisteistä alkaa tiistaina Porin Urheilutalolla kello 19:00.


Pääsyliput:
Aikuiset 10 € (S-etukortilla/Säästöpankin kortilla 8 €)
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet/lapset alle 16-v. 5 € (S-etukortilla 4 €)
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Lipunmyynti avautuu tuntia ennen ottelun alkua. Lipunmyynnissä käytössä nyt myös korttimaksupääte.

Lue myös