Karhut kaatoi Kooveen kauden viimeisessä kotiottelussa

Porilaisjoukkue nousi päätöserässä parin maalin takaa voittoon. Kauden viimeinen kotiottelu päättyi lopulta Karhujen 6-5 -voittoon.

Avauserää tahkottiin tiistaina reilusti yli puolen välin ennen kuin toimitsijoille saatiin töitä tilastomerkintöjen toimesta. Pelin kahdesta ensimmäisestä merkinnästä vastasi kotiyleisön riemuksi Karhut. Molemmat merkinnät tulivat vielä maalien muodossa. Ensin Roni Tuomela avasi maalihanat reilun 11 peliminuutin jälkeen. Vajaa minuutti myöhemmin kotijoukkue lisäsi johtonsa kahteen maaliin, kun Janne Kuusiluoto viimeisteli Eero Vanhatalon esityöstä. Koovee pääsi kaventamaan avauserässä Samuli Segermanin toimesta. Toiseen erän siirryttiin Karhujen 2-1 -kotijohdossa.

Toinen erä oli sitten tuloksellisesti vieraiden. Erässä jaettiin molemmille joukkueille kaksi kahden minuutin rangaistusta, mutta yhtään ylivoimamaalia ei nähty. Tasakentällisin sen sijaan Koovee onnistui erän aikana kaksi kertaa. Ensin Klavs Jansons tasoitti ottelun pelikellon näyttäessä aikaa 29:44. Erän viimeisen vitosen aikana vieraat siirtyivät ottelussa ensi kertaa johtoon. Ville Kangasmäki iski erän päättäneet 2-3 -numerot tulostaululle.

Päätöserän alkuun Klavs Jansons lisäsi Kooveen johdon kahteen maaliin. Karhut kuitenkin taisteli itsensä ensin tasoihin ja lopulta ohi. Eero Vanhatalo, Roni Tuomela ja Joni Halminen siirsivät maaleillaan Karhut jälleen pelissä johtoon. Halmisen 5-4 -ylivoimamaalin Koovee onnistui kuitenkin kuittaamaan nopeasti. Samuli Segermanin illan toinen osuma syntyi vain reilut puoliminuuttia Karhujen maalin jälkeen. Peli näytti etenevän kovaa vauhtia kohti jatkoaikaa, kunnes vieraiden Nico Anderssonille tuomittiin kahden minuutin rangaistus. Karhut onnistui käyttämään etsikkoaikansa hyödykseen ja Roni Tuomela pääsi viimeistelemään hattutemppunsa ylivoimalla vain 52 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Lopussa Koovee haki vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Karhut kesti ja piti täydet pisteet itsellään kauden viimeisessä kotiottelussaan.