• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen kausi päätökseen lauantaina


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Divarin runkosarjan päätöskierros pelataan lauantaina. Karhujen matka käy Lappeenrannan Urheilutalolle, jossa se kohtaa kotijoukkue NST:n.

Joukkueet kohtasivat toisensa tammikuun lopulla Porissa. Pudotuspelipaikoista taistelleet joukkueet pelasivat tärkeistä pisteistä. Ottelun nimiinsä 7-3 vienyt NST taistelee vielä päätöskierroksella pääsystä pudotuspeleihin. Karhujen matka katkeaa tällä kertaa runkosarjaan.

Lappeenrantalaisjoukkueen vuosi 2020 on ollut varsin vahva. Joukkue on pelannut tämän vuoden puolella kymmenen runkosarjan ottelua. Niistä joukkue on voittanut varsinaisella peliajalla seitsemän. Kolme kertaa joukkue on poistunut häviäjänä kaukalosta. Viime viikonloppuna joukkue otti kaksi voittoa. Lauantaina kaatui vieraskaukalossa M-Team maalein 4-7. Sunnuntaina SB Vantaa teki hukkareissun Lappeenrantaan. Pisteet jäivät NST:lle maalein 12-2.

Joukkue on tehnyt ennen viimeistä kierrosta toiseksi eniten maaleja Divarissa (166). Tehojen myötä sarjan pistepörssissä komeilee lappeenrantalaispelaajia kärkipaikoilla. Pörssikärkeä hallitsee 67 (44+23) tehopisteen Juuso Kekki. Heti perässä neljän pisteen päässä on pörssikakkonen Samuli Huppunen 63 tehopisteellään. Kekki johtaa myös sarjan maalipörssiä selvällä 12 maalin erolla ennen Jymyn Erik Härköstä.

Karhut katkaisi tiistaina kahden ottelun tappioputkensa, kun joukkue kaatoi kotikaukalossaan Kooveen maalein 6-5. Runkosarjan viimeisessä ottelussa ei enää ole suurempaa panosta porilaisryhmällä. Sarjataulukossa joukkue voi ohittaa enää juuri kymmenentenä majailevan NST:n.

Lauantaina pelataan myös A-nuorten ottelu ja siinä panokset ovat kovat ja se näkyy myös edustusjoukkueen kokoonpanossa. Osa nuoriso-osastosta onkin taistelemassa HIFK:n kanssa sarjapisteistä A-nuorten Divarissa.

NST:n ja Karhujen välinen ottelu alkaa launtaina kello 17:00. Ottelua voi seurata SolidSportin kautta tai Divarin tulospalvelusta.

Lue myös