• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen kausiennakko 2020-2021


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut pelaa kaudella 2020-2021 miesten toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, ykkösdivarissa. Divarissa pelaa 14 joukkuetta ja runkosarja pelataan kaksinkertaisena sarjana.

Viime keväänä Divarin runkosarja ehdittiin pelata loppuun ennen koronataukoa. Karhut sijoittui sijalle 11 eli säilytti sarjapaikkansa ilman karsintoja. Salibandyliigasta Divariin putosi ÅIF Sipoosta ja nousijajoukkueena sarjassa nähdään Hawks Helsingistä. Uutena nimenä on myös SaiPa, joka syntyi lappeenrantalaisten salibandyseurojen NST:n ja PoNoVo:n yhdistymisestä. SaiPa korvaa siis NST:n sarjapaikan.

 

Karhuilla on kasassa 21 pelaajasopimusta ja lisäksi muutama A-juniori harjoittelee joukkueen mukana. Päävalmentajana jatkaa Pekka Nylund ja lisäksi valmennuksesta vastaa tulevalla kaudella Jani Rajala. Fysiikkavalmennuksessa jatkaa Juhani Honkavuo ja mukaan liittyi Karhuissa aikaisemmin pelaajanakin nähty Aapo Tamminen. Vastuuvalmentaja Pekka Nylund kertoo, että lähtökohdat kauteen ovat erittäin hyvät. ”Pelaajarintamalla saatiin pidettyä viime kauden joukkue hyvin kasassa ja lisäksi pari paluumuuttajaa palasi Karhuihin. Valmennustiimiin saatiin myös kaivattua vahvistusta, kun Jani ja Aapo liittyivät mukaan.”

 

Lähtijät: Paavo Kankaanpää, Miikka Marjamäki (FBT PiTU) ja Matti Vapaniemi

Tulijat: Tomi Jerkku (LASB), Juho Myllyharju (FBT PiTU), Jani Rajala (valmennus, Salba) ja Aapo Tamminen (fysiikkavalmennus)

 

Viime kaudella Karhujen tehokkaimpia miehiä pisteiden valossa olivat Eero Vanhatalo (27+21=48), Juuso Ahola (26+20=46) ja Ville Salonen (13+21=34). Nylund nimeää edellisten lisäksi tulevan kauden tärkeiksi pelaajiksi myös maalivahti Arvid Vonkin ja paluumuuttaja Tomi Jerkun. ”Julius Tuominen on ollut hyvässä vedossa ja Rautavan Vertti parantanee entisestään. Aholan Juuso ja Ruohosen Tatu on tietysti mielenkiintoisia pelaajia niin kentällä kuin kopissa, aika tarinaniskijöitä kumpikin”, Nylund lisää.

 

Seuraa heitä: Juuso Ahola, Vertti Rautava ja Julius Tuominen 

 

Nylund kertoo Karhujen vahvuudeksi tulevalla kaudella kolme tasavahvaa viisikkoa, sarjan kärkitason häkkärit sekä parantuneen fysiikan. Leiriviikonloppuna joukkue asetti kauden tavoitteeksi runkosarjassa sijat 1-4. Tämä mahdollistaisi kotiedun playoffeihin. ”Ketjut alkaa olla kasassa ja parin treenipelin kautta lähdetään kohti sarjan avausta luottavaisin mielin. Heti avausviikonloppuna vastaan tulee ehkäpä sarjan kaksi parasta joukkuetta”, Nylund jatkaa. Miesten Divari alkaa täydellä kierroksella lauantaina 19.9. Karhut starttaa kautensa tuolloin KooVeen vieraana Tampereella. Heti sunnuntaina 20.9. jatketaan kotona, jolloin vieraaksi saapuu FBC Turku. ”Tulkaa katsomaan pelejä ja kannustamaan Karhuja. Muistetaan kuitenkin pitää turvavälit ja pysytään terveenä!”, Nylund päättää.

 

Karhujen nettisivut:

http://www.fbtkarhut.fi/edustus/

 

Otathan myös seurantaan Karhujen somekanavat:

Facebook: https://www.facebook.com/porinkarhut/

IG: https://www.instagram.com/karhutedustus/

TikTok: https://www.tiktok.com/@karhutedustus

Twitter: https://twitter.com/KarhutEdustus

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCug2CtosMAyT4QdF_cikPKg

 

Karhujen kokoonpano kaudella 2020-2021:

PELAAJAT

Maalivahdit

Tomi Bergendahl
Erkka Marjamäki
Arvid Vonk

Puolustajat

Joni Halminen
Niko Järvenpää
Tuomas Puisto
Vertti Rautava
Tatu Ruohonen
Kalle Santanen
Henry Stenfors

Hyökkääjät

Juuso Ahola
Tuomas Huhtala
Tomi Jerkku
Janne Kuusiluoto
Juho Myllyharju
Ville Salonen
Roni Tuomela
Julius Tuominen
Eero Vanhatalo
Heikki Vanhatalo
Jankke Virtala

TOIMIHENKILöT

Pekka Nylund, vastuuvalmentaja
Jani Rajala, valmentaja

Juhani Honkavuo, fysioterapeutti/fysiikkavalmentaja
Aapo Tamminen, fysioterapeutti/fysiikkavalmentaja

Markku Aho, joukkueenjohtaja
Ville Pietilä, joukkueenjohtaja

Timo Aaltonen, huoltaja
Teemu Helin, huoltaja

Ilona Heinilä, viestintävastaava
Marika Sukeva, viestintävastaava

Lue myös