• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut lähtee viikonloppuna Itä-Suomeen hakemaan pisteitä

Karhut suuntaavat lauantaina Joensuu Areenalle Josban vieraaksi. Josba voitti kauden avauksessa LNM:n lukemin 9-3, mutta hävisi SaiPalle niukasti sunnuntain ottelun. Josban Veeti Naakka keräsi viime viikonloppuna tehot 3+1=4, samoin kuin Karhujen Tomi Jerkku. Mielenkiintoinen pelaaja Josbassa on myös salibandylegenda Janne Tähkän poika Kasper Tähkä. Tähkä oli alkavalla kaudella ÅIF:n sopimuspelaaja, mutta sopimus purettiin juuri ennen sarjan alkua ja Tähkä jatkaa pelaamista Josban riveissä viime kauden tapaan.

 

Sunnuntaiksi Karhut matkaa Lappeenrannan urheilutalolle. Vastaan asettuu SaiPa (viime kaudella nimellä NST). SaiPa voitti viime viikonloppuna ÅIF:n numeroin 5-4. Myös Josba kaatui samoin lukemin, joten SaiPa keräsi kauden avausviikonlopulta yhteensä kuusi sarjapistettä. SaiPan vaarallisin pelaaja on Divarin viime kauden maali- ja pistepörssin ykkönen Juuso Kekki (45+26=71).

 

Karhujen puolustajat Tuomas Puisto ja Tatu Ruohonen lähtevät hyvillä mielin Itä-Suomen reissulle. ”Kiva lähteä Itä-Suomen reissulle poikien kanssa. Ne on yleensä aika hauskoja reissuja. Pitkät matkat, niin saattaa tuo läpänheitto vähän karata”, Puisto kertoo. Ruohonen lisää reissun olevan pitkä ja raskas. ”Mutta mukava reissu olla joukkueen kanssa yhdessä, yhtenäistää joukkuetta.”

 

Karhuilla on tilillään vasta yksi sarjapiste. Viikonloppuna jaossa olevat sarjapisteet ovat siis erittäin tervetullut tuliainen Itä-Suomesta Poriin. Tavoitteena onkin tuoda täydet kuusi pistettä mukana. Puisto ja Ruohonen sanovat, että pallolliseen peliin ja hyökkäysalueen hyökkäyspelaamiseen on harjoituksissa kiinnitetty huomiota, jotta pystyttäisiin käyttämään koko kentän leveys hyväksi ja saataisiin pidempiä hyökkäyksiä sekä maalipaikkoja. ”Viime viikonloppuun verrattuna myös avauspelaaminen ja pelirohkeus ovat tärkeitä teemoja”, Puisto kertoo. Viikonlopun vastustajien vahvuuksiksi Ruohonen mainitsee fyysisyyden ja juoksuvoiman. ”Itä-Suomen joukkueet on ollut yleensä aika fyysisesti vahvoja ja kovia juoksemaan. Pallollisessa taitavuudessa ollaan varmaan hiukan edellä.” ”Voittamaan lähdetään ja hakemaan kuutta pistettä”, Puisto päättää.

 

Karhujen otteita voit seurata myös kotisohvalta ja tuet samalla joukkuetta!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

LA 26.9.2020 KLO 17:00 JOSBA – KARHUT:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214075/yhteenveto

SU 27.9.2020 KLO 18:00 SAIPA – KARHUT:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214068/yhteenveto


Lue myös