• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Lauantaina Karhut saa vieraita Jyväskylästä


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhuilla on lauantaina vastassa sarjakakkonen O2-Jyväskylä.

 

O2-Jyväskylä on voittanut kaikki kauden kolme peliään. Tosin vastustajat eivät ole olleet välttämättä sarjan kärkipäähän ennakoituja joukkueita (Pirkat, LNM ja Hawks). O2:sta on kuitenkin kaavailtu ennakoissa tällä kaudella Divarin kärkikastiin. Myös O2 itse haaveilee liiganoususta. Vastassa on hyvä joukkue ja erityisesti ykköskenttä tuntuu olevan vaarallinen.

Divarin tämän hetken puhutuin pelaaja tulee juuri Jyväskylän O2-joukkueesta. Markus Manninen johtaa divarin maalipörssiä yhdeksällä tehdyllä maalilla. Joukkueen kolmessa ensimmäisessä ottelussa Manninen on tehnyt jokaisessa hattutempun. ”Mielenkiintoinen tapaus. Ei koskaan aikaisemmin Divarissa kukaan ole pystynyt samaan”, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund. Syöttöpörssin kärjestä löytyy puolestaan ykköskentän sentterinä pelaava Kaarlo Mahlberg (0+7=7). Myös O2:n maalivahtiosastoa on kehuttu.

 

Viime sunnuntaisen avausvoiton myötä Karhuilla on hyvä draivi päällä ja kotietu lauantain kohtaamiseen. Paukkuja ei tarvitse myöskään säästellä sunnuntaille, sillä Rangers-ottelu siirtyy joulukuulle koronakaranteenin vuoksi. Hyvän alkukauden pelannut Karhujen A-juniori-ikäinen Tuomas Huhtala (3+2=5) on seuraamisen arvoinen pelaaja. Kotiyleisö varmasti odottaa myös Tomi Jerkun tekevän lauantaina kovemmat henkilökohtaiset tehot kuin vastustajan Manninen. Lisäksi Juuso Aholan ja Ville Salosen pelinrakentelutaidot ovat tärkeässä asemassa O2:sta vastaan. ”Todennäköisesti tulee tiukka vääntö. O2 on aloittanut kauden vahvasti”, miettii Ahola.

O2 lähtee välillä karvaamaan korkealta, johon meidän pitää olla valmiita. Treeneissä on keskitytty pallolliseen peliin, että pääsemme tuon paineen alta pois helposti. Voitamme varmasti, kun pääsemme avaamaan pelin paineesta huolimatta. Näin avautuu maalipaikkoja ja sitten pistetään vaan palloa hyllylle”, Ahola pohtii tulevaa matsia. Ahola lupaa lauantaina tehdä kolme pinnaa itselle ja kolme joukkueelle!


Karhut - O2-Jyväskylä alkaa lauantaina 3.10.2020 klo 14:00. Luvassa on siis jännittävä säbämatsi Urheilutalolla. ”Tulkaa hallille kannustamaan!”, Juuso Ahola toivoo. Salibandyliitto suosittelee vahvasti kasvomaskien käyttöä katsomoissa!

Ottelun jälkeen Suomisarjaa pelaava Karhujen farmijoukkue FBT PiTU pelaa klo 18:00 alkaen kauden avausottelunsa Tampereen Ilvestä vastaan. Salibandyn ystäville on siis luvassa pitkä iltapäivä penkkiurheilun parissa.

 

Karhujen otteita voit seurata myös kotisohvalta ja tuet samalla joukkuetta:
https://solidsport.com/karhut-edustus


Myös Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214064/yhteenveto

Lue myös