• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuilla kahden vieraspelin viikonloppu


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut matkustaa lauantaina sarjakärki M-Teamin kotihalliin Ruskeasuolle ja sunnuntaina on SuomenCupin peli Kempeleessä SSRA:n vieraana.

Karhut jatkaa pienen tauon jälkeen Divarin pelejä lauantaina Helsingissä. M-Team on miesten Divarin kärjessä 14 sarjapisteellä. M-Teamin Eetu Erkkilä johtaa Divarin pistepörssiä (10+7=17) ja toisena on Max Syrjälä (7+7=14). ”M-Team on ollut meille hankala vastus viime vuosina. He pelaavat hyvää, tasapainoista salibandya. M-Teamin riveistä löytyy pari ihan sarjan kärkipään yksilöäkin”, valmentaja Pekka Nylund kertoo.

 

Karhut puolestaan on sarjataulukossa sijalla viisi ja on kerännyt kuudessa sarjaottelussa yhteensä 10 pistettä. Divarin pistepörssin sijoilta 9 ja 10 löytyvät Karhuista Eero Vanhatalo (6+3=9) ja Tomi Jerkku (5+4=9). Näiden lisäksi erityisesti Kalle Santasen otteet on parantunut peli peliltä ja Helsingissä saattaa ketsuppipullo aueta kunnolla. Karhujen puolustaja Henry Stenfors uskoo, että Karhut vie tällä kertaa pelin Helsingissä. ”Lähdetään hakemaan pisteitä Helsingistä, sieltä ei ole pitkään aikaan niitä tullut. Nöyryys ja asenne ratkaisee pelin”, kertoo Stenfors.

 

Sunnuntaina Karhut suuntaa Kempeleeseen ja aloittaa SuomenCupin pelinsä Cupin viidenneltä kierrokselta. SSRA (Salibandyseura Rankat Ankat, Oulu) pelaa miesten 2.Divisioonaa Pohjois-Suomen lohkossa. Omassa sarjassaan SSRA on tällä hetkellä toisena. Joukkueen paras pistemies on Kimi Vänttilä tehoin 4+8=12. ”Aika kapealla rosterilla lähdetään sunnuntaina pelaamaan. A-junioreilla on peli sunnuntaina eli Kempeleeseen ei lähde A-ikäisiä mukaan lainkaan. Myös pari muuta pelaajaa on pois töiden vuoksi”, Nylund kertoo.

 

Karhujen Niko Järvenpään mietteet sunnuntain Cupin ottelusta: ”Vastustajajoukkue on ihan tuntematon, mutta voittoa lähdetään hakemaan. Pidetään oma pää puhtaana ja pyritään tekemään enemmän maaleja kuin vastustaja, niin eiköhän hyvä tule. Joukkueella ei ole Cupissa sen suurempia tavoitteita. Pelataan peli kerrallaan.”

 

 

Karhujen otteita voit seurata myös kotisohvalta ja tuet samalla joukkuetta!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

LA 24.10.2020 KLO 15:30 M-TEAM – KARHUT (DIVARI):
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214041/yhteenveto

SU 25.10.2020 KLO 18:00 SSRA – KARHUT (SUOMENCUP):
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/230736/yhteenveto

Lue myös