• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuilla tuplaviikonloppu Porissa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut saa lauantaina vieraita Sipoosta ja sunnuntaina vastaan asettuu sarjakakkonen Pirkkalasta.

 

Karhut pelaa lauantaina ja sunnuntaina Urheilutalolla. Päävalmentaja Pekka Nylundin mukaan tulossa on kaksi kovaa peliä. ”Luvassa on kuitenkin varmaan aika vähämaalinen viikonloppu, sillä vastassa on kaksi tiivistä puolustuspeliä pelaavaa joukkuetta.”

 

ÅIF on viime kauden liigajoukkue. Pääkallon ennakoima ensi kauden Suomisarjajoukkue on tällä hetkellä Divarin sijalla 11 viidellä sarjapisteellä. Joukkueen paras pistemies on Markus Mitikka tehoin 3+5=8. ”Mielenkiintoinen joukkue, joka pelaa tosi kurinalaista salibandya. Puolustaa tosi tiiviisti ja iskee sitten vastaiskuista maaleja. Luvassa on tarkkaa pelaamista puolin ja toisin”, Nylund miettii.

Juho Myllyharju uskoo, että lauantaina on luvassa tiukka kamppailu. ”Voitto ei ratkea varmaan ekan kympin aikana. Vastustaja on kovempi mitä sarjataulukko antaa ymmärtää.” Myllyharju kertoo, että treeneissä ollaan paljon harjoiteltu fysiikkaa ja tulokset alkaa näkyä peleissä. Myllyharju sanoo ottelun ratkeavan siihen, kumpi tekee enemmän maaleja ja uskoo sen olevan Karhut.

 

Pirkat on tällä hetkellä Divarin sarjataulukossa toisena, yhden pisteen Karhuja edellä. Joukkueen pistepörssin kärki on Mikko Kelkka (5+5=10). ”Pirkat on ihan kärkipään joukkue. Heillä on aika laadukas pelaajamateriaali ja vaarallisia pelaajia. Viime kaudella taidettiin hävitä molemmat pelit maalilla, joten tiukka peli on varmasti luvassa”, pohtii Nylund.

Tomi Jerkku odottaa sunnuntaina hyvää vääntöä. ”Kova peli tulossa. Pirkat on pelannut todella hyvän alkukauden.” Jerkku uskoo ottelun päättyvän 6-2 Karhujen eduksi. ”Maalivahti- sekä puolustuspeli ratkaisevat.”

 

Karhut on kerännyt 13 pistettä seitsemässä sarjapelissä. Tämä riittää tällä hetkellä sijaan neljä sarjataulukossa, joka on Karhujen vähimmäistavoite kaudelle. Karhuilla Eero Vanhatalo pitää edelleen joukkueen sisäisen pistepörssin kärkisijaa tehoilla 7+4=11. Tomi Jerkku lupaa kuitenkin Pirkat-ottelussa tehdä hatun, joten mielenkiinnolla jäämme odottamaan, vaihtuuko joukkueen sisäisen pistepörssin kärki viikonlopun jälkeen.

 

Nylund kertoo Järven Paavon olevan mielenkiintoinen pelaaja. ”Hän on pelannut edarissa nyt muutamia pelejä ja on pelannut hyvin. Paavo saa jo isompaa ruutua lauantaina ÅIF:iä vastaan.” Myös Juuso Ahola palaa kokoonpanoon. ”Kannattaa seurata, sillä hän on varmaan aika terävällä jalalla mukana”, Nylund jatkaa. Lisäksi Julius Tuominen pelaa ensimmäiset pelit edarissa tällä kaudella loukkaantumisen jälkeen. ”Mielenkiintoista nähdä, miten Jutilla peli kulkee”, Nylund päättää.

 

Tiistaina Karhut kohtaa liigajoukkue Nurmon Jymyn SuomenCupin ottelussa. Luvassa on siis kaiken kaikkiaan kolmen pelin kotiotteluputki, neljän päivän sisään. Muistathan tulla katsomoon maskin kanssa ja istua vain vihreillä palloilla merkityille paikoille! Joukkue toivoo tilanteesta huolimatta yleisöä katsomoon. Lipunmyynnistä on ostettavissa kausikortit Divarin kauden otteluihin sekä lippuja ennakkoon tiistain SuomenCupin peliin!

 

Karhujen otteita voit seurata myös kotisohvalta ja tuet samalla joukkuetta!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

LA 31.10.2020 KLO 14:00 KARHUT - ÅIF:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214031/yhteenveto

SU 1.11.2020 KLO 16:00 KARHUT - PIRKAT:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214025/yhteenveto

Lue myös