• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit

Karhujen otteluputki päättyy Vantaalle


Kuva: Väinö Leppänen

Karhut matkustaa perjantai-illaksi Vantaalle, Myyrmäen Urheilutalolle, sarjajumbon vieraaksi.

 

SB Vantaa on kerännyt kuudessa sarjaottelussa kolme pistettä. Vantaan paras pistemies on liigakokemustakin omaava Tommi Rosendahl (7+6=13). SB Vantaa on vuoden Divarissa viihtynyt joukkue, mutta Pääkallo on ennakoinut Vantaan pelaamaan kauden lopussa sarjapaikkansa puolesta. ”Vantaa on yritteliäs joukkue, jossa on muutamia erittäin hyviä yksilöitä. Jäähyjä täytyy pystyä välttämään, koska Vantaan ylivoima vaikuttaa vaaralliselta”, valmentaja Pekka Nylund pohtii.

 

Karhut pelaa neljännen ottelunsa viikon sisään. Karhut on Divarissa tällä hetkellä toisena, kun FBC Turku voitti eilen Rangersin kotonaan. Divarin pistepörssin sijalta yhdeksän löytyy Karhujen Tomi Jerkku (7+7=14). Nylund kehottaa seuraamaan myös Karhujen kolmosviisikkoa. ”Tuomela-Tuominen-Huhtala, Puisto-Järvi on erittäin mielenkiintoinen sekoitus nuoruutta ja kokemusta.”

 

Karhujen Julius Tuominen uskoo sarjan kärkipään joukkueen ja sarjajumbon kohtaamisesta tulevan kuitenkin tiukka. ”Vaikka vastustaja onkin sarjan häntäpäässä, uskon että tulee tiukka ja haastava peli. Voittamaan lähdetään ja on aika saada myös omat maalihanat auki.” Tuominen uskoo ottelun päättyvän 9-4 Karhuille.

”Pitkästä aikaa päästään pelaamaan lähes parhaalla rosterilla. Pari poissaoloa on vielä, mutta moni Cupin pelistä poissa ollut saadaan takaisin riviin. Uskoisin, että hyvällä pallon liikuttamisella ja hyvällä puolustuspelillä homman pitäisi kääntyä meille”, kertoo Nylund.

 

Karhujen otteita voit seurata myös kotisohvalta ja tuet samalla joukkuetta!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

PE 6.11.2020 KLO 19:00 SB VANTAA - KARHUT:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214021/yhteenveto

 

Lue myös