• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit

Karhut kohtaa SuomenCupissa Nokian KRP:n


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen bussi suuntaa maanantaina SuomenCupin puolivälieräotteluun, Raholan liikuntakeskukseen Tampereelle. Vastassa on liigajoukkue Nokian KRP.


Nokian KRP on F-liigan sarjataulukon sijalla kaksi 13 pelatun ottelun jälkeen. Joukkueen tehokkaimmat pelaajat ovat Joona Rantala tehoin 11+17=28 sekä ensimmäisenä salibandypelaajana Suomessa 1000 runkosarjapisteen rajan liigassa ylittänyt Henri Johansson (15+12=27).

 

Karhut löytyy myös oman sarjansa sarjataulukon sijalta kaksi, johon se nousi lauantaisen EV Akatemia-voiton myötä. Karhut on pelannut Divarissa 12 ottelua, joista se on kerännyt yhteensä 23 sarjapistettä. Karhujen tehokaksikko on jälleen samoissa pisteissä. Eero Vanhatalo tehoin 13+5=18 ja Tomi Jerkku 9+9=18.

 

Karhujen vakiokokoonpanoon nostettu A-juniori-ikäinen Paavo Järvi lähtee otteluun hyvillä mielin. ”Tuntuu hyvältä, kun on noussut edustukseen ja saanut enemmän vastuuta koko ajan.” Järvi pitää KRP:tä kovana vastuksena, mutta uskoo kuitenkin Karhujen jatkavan Cupissa. ”KRP on ihan Suomen parhaita joukkueita, liigan kärkipäätä. Helppoja maaleja ei voi antaa. Vastustaja rokottaa heti, jos annetaan liikaa palloa. Täytyy olla tarkkana pallon kanssa ja pelata itse ihan nappipeli, että voidaan taistella voitosta.”

 

Vastuuvalmentaja Pekka Nylund kertoo ottelusta tulevan mielenkiintoinen. ”KRP:n joukkueessa on valtavasti henkilökohtaista taitoa ja todella laadukkaita pelaajia kolme kentällistä. Ottelu on ihan maksimaalinen haaste meille ja hyvä testi nähdä, missä mennään isossa kuvassa; miten pystytään puolustamaan ja pelaamaan pallolla huippujoukkuetta vastaan. Erittäin mielenkiintoinen ottelu siinä suhteessa tulossa.” Nylundin mukaan kaikki joukkueet ovat voitettavissa. ”Kaikkia otteluita pitää lähteä voittamaan, mutta se vaatii, että meidän täytyy onnistua omassa pelaamisessamme noin 120 prosenttisesti. Lähdetään rohkeasti pelaamaan, meillä ei oo mitään hävittävää siinä pelissä.”

 

 

Maanantain SuomenCupin peli näkyy Ruutu + -kanavalta:

https://www.ruutu.fi/stream/3735910

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

MA 23.11.2020 KLO 18:30 NOKIAN KRP - KARHUT:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/232703/yhteenveto

 

Lue myös