• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut pelaa tyhjille katsomoille


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut kohtaa perjantaina Urheilutalolla Rangersin Kirkkonummelta. Ottelu pelataan ilman yleisöä!

 

Lokakuulta koronakaranteenin vuoksi siirtynyt Divarin ottelu Karhut-Rangers pelataan tulevana perjantaina Porin Urheilutalolla. Ottelu pelataan poikkeusoloissa nyt ilman yleisöä, sillä aluehallintoviraston määräysten mukaan yli 20 henkilön yleisötilaisuudet on kielletty.

 

Rangers löytyy sarjataulukon sijalta kahdeksan, 12 pelatun ottelun jälkeen. Joukkueen tehokkain mies on Kristian Lamminen tehoin 14+7=21. ”Rangers pelaa rohkeaa hyökkäysvoittoista salibandya ja verkko heiluu kummassakin päässä”, kuvailee Karhujen valmentaja Pekka Nylund perjantain vastustajaa.

Karhut pitää edelleen sijaa kaksi sarjataulukossa, kaksi pistettä sarjakärki FBC Turkua perässä. Karhujen pistepörssin kärkeä pitää Tomi Jerkku tehoin 10+10=20. ”Rangers on vakiinnuttanut paikkansa Divarin play off- joukkueena, joten ottelusta tulee varmasti tiukka vääntö. Meidän täytyy pystyä pelaamaan omalla parhaalla tasolla, jotta pisteet jäävät Poriin”, pohtii Nylund.

 

Loukista paluun kokoonpanoon tekevä Tuomas Huhtala kertoo, että on mukava päästä taas pelaamaan loukkaantumisen jälkeen. ”Täytyy olla valmiina pelaamaan alusta asti. Pelataan oma pää huolella ja tehdään paikoista maalit, niin lopputulos on meille 8-2.” Omat haasteensa otteluun ja sen tunnelmaan tuo yleisön poissaolo. ”Varmasti haastavampaa pelata ilman yleisöä, mutta toivotaan, että kohta taas päästään pelaamaan yleisöllekin”, Huhtala miettii.

 

Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta voit kuitenkin katsoa ottelun Karhujen SolidSport- kanavalta suorana edulliseen hintaan!

Koronavirus tuo haasteita joukkueen talouteen, sillä katsojamäärät ovat olleet kolmasosan normaalista ja huomenna katsojia ei ole lainkaan. Joukkue toivookin kaiken mahdollisen yleisön, kannattajien ja muiden yhteistyökumppanien tuen tässä haastavassa tilanteessa, jotta joukkueen toiminta on turvattu kauden loppuun saakka.

Puolet tuotoista menee suoraan joukkueelle, kun teet tilauksen Karhujen SolidSport-kanavalta. Tue Karhuja ja katso taipuuko kirkkonummelaiset Karhujen käsittelyssä perjantaina!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

PE 11.12.2020 KLO 18:30 KARHUT - RANGERS:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/214057/yhteenveto

 

Lue myös