• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut on tänään Pirkkojen vieraana


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut matkustaa tänään tiistaina Pirkkalaan, jossa pelataan myös tyhjille katsomoille.

 

Pirkat on sarjataulukon sijalla kuusi. Pirkkojen tehokkain on Mikko Kelkka tehoin 16+8=24. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Porissa marraskuun alussa päättyi vasta voittolaukauskilpailussa Karhujen 3-2 voittoon. Tiukka matsi on varmasti siis tänäänkin luvassa. Karhut pitää sarjassa sijaa kaksi ja joukkueen pörssikärkeä Tomi Jerkku tehoin 12+10=22. Myös Pirkkalassa pelataan tyhjille katsomoille. ”Varmasti vähämaalinen peli luvassa. Pirkat on erittäin hyvin organisoitu joukkue, joka puolustaa erittäin tiiviisti ja iskee tehokkaasti vastaan”, pohtii Karhujen päävalmentaja Pekka Nylund illan ottelua.

 

Joukkueen kokoonpanossa viime aikoina paikkaansa vakiinnuttanut Aatu Tommila lähtee hyvillä fiiliksillä pelaamaan. ”Kiva aina päästä pelaamaan säbää, vaikka näin arkipäivinäkin!” Vastustajaa hän arvioi kovaksi, kuten jokainen joukkue tässä sarjassa. ”Pirkat tykkää pelata palloa nopeasti ylös ja peittää hyvin laukaukset.” Tommila uskoo, että kolme pinnaa matkaa bussin mukana Poriin. ”Puolustuspeli tulee olemaan varmasti isossa roolissa, mutta myös tehokkuus maalipaikoissa tulee olemaan ratkaiseva tekijä. Täytyy olla iloinen siitä, että päästään pelaamaan ylipäätään, mutta kyllä se vähän oudolta tuntuu ilman yleisöä pelata. Tietysti mukavampaa olisi, kun katsomossa olisi kunnon karnevaalit käynnissä”, hän päättää.

 

Ottelun voi katsoa suorana Karhujen SolidSport- kanavalta!

Puolet tuotoista menee suoraan joukkueelle, kun teet tilauksen Karhujen SolidSport-kanavalta. Tue Karhuja ja katso tuoko Karhut pisteet mukanaan Poriin!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

TI 15.12.2020 KLO 19:00 PIRKAT - KARHUT:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/213985/yhteenveto

 

Lue myös