• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi.

 

Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4. LNM löytyy tällä hetkellä Divarin sarjataulukosta sijalta 11. Joukkue on kerännyt 17 pelatussa ottelussa 18 sarjapistettä. LNM:n paras pistemies on Eerik Lukkari tehoin 12+6=18. Joukkueen puhutuin pelaaja lienee kuitenkin U19-maajoukkueessakin nähty maalivahti Aki Karjalainen, jonka torjuntaprosentti kymmenen pelatun ottelun jälkeen on 79,08.

Karhut on Divarissa sijalla kolme 37 pisteellä 17 pelatun ottelun jälkeen. Pistekeskiarvolla mitattuna Karhut on sarjassa toisena (2,18). Karhujen tehokkain, sarjan pistepörssin sijalla kahdeksan on Tomi Jerkku (15+12=27). Tolppien väissä Karhujen Arvid Vonk on torjunut prosentilla 82,84, 15 pelaamassaan ottelussa.

 

”Tiukka vääntö oli Porissa, jonka Liminka vei maalilla. Varmasti saman tyyppinen tiukka ja vähämaalinen peli on odotettavissa. Toivottavasti pystytään jatkamaan viime pelien hyvää tekemistä myös Pohjois-Suomessa. Oman pelin pitää olla tikissä, jos meinataan pisteet ottaa lauantaina mukaan Poriin”, miettii päävalmentaja Pekka Nylund.

 

Ottelun voi katsoa suorana Karhujen SolidSport- kanavalta!

Puolet tuotoista menee suoraan joukkueelle, kun teet tilauksen Karhujen SolidSport-kanavalta. Tue Karhuja ja katso jatkuuko Karhujen hyvä vire!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

LA 9.1.2021 KLO 18:00 LNM - KARHUT:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/213964/yhteenveto

 

Lue myös