• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuilla kahden kotipelin viikonloppu


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut saa lauantaina vastaansa Joensuun Josban ja sunnuntaina Urheilutalolle saapuu EV Akatemia Helsingistä. Ottelut pelataan ilman yleisöä!

 

LA 13.2.2021 KLO 17:00 KARHUT – JOSBA:

 

Karhut saa vieraita lauantaina Itä-Suomesta. Joukkueiden edellinen kohtaaminen syyskuussa Joensuussa päättyi Josban 6-4 voittoon. Nyt Karhuilla onkin revanssin paikka.

Josba on sarjassa seitsemäntenä. Joukkueella on kasassa 32 sarjapistettä, 23 pelatusta ottelusta. Josban tehomies on Lauri Piironen pistein 30+6=36. Hän johtaa Divarin maalipörssiä.

”Lauantaina vastassa on Josba, joka onkin ainoa joukkue, jota tällä kaudella ei ole vielä onnistuttu voittamaan. Josba pelaa hyvin kurinalaista ja organisoitua salibandyä. Pelaajistosta löytyy paljon laadukkaita nuoria pelimiehiä. Varmasti erittäin tiukka ottelu luvassa”, tuumii Karhujen päävalmentaja Pekka Nylund.

 

SU 14.2.2021 KLO 17:00 KARHUT – EV AKATEMIA:

 

Sunnuntaina Karhujen vieraaksi saapuu EräViikingit Akatemia. Ensimmäisellä kierroksella marraskuussa Helsingissä Karhut vei ottelun lukemin 3-6.

EV Akatemia on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 13 ja taistelee tärkeistä pisteistä suoran putoajan paikan välttääkseen. Pisteitä joukkueella on tällä hetkellä 19, yksi enemmän kuin viimeisenä olevalla SB Vantaalla (22 pelatun ottelun jälkeen). ErVin pistepörssissä korkeimmalla on Benjamin Tenhonen tehoin 13+11=24.

”Sunnuntaina vuorossa on peli Ervi Akatemiaa vastaan. Syksyllä Mosahallissa väännettiin erittäin tiukka ja omasta mielestäni laadukas matsi. Sikäli voisi kuvitella, että odotettavissa on samantyyppinen tapahtuma”, Nylund ennakoi.

 

 

Karhut pitää tiukasti sarjassa sijaa kaksi. Sarjan kärjessä on FBC Turku, joka on pelannut kaksi ottelua Karhuja enemmän. Karhuilla on sarjapisteitä 51, 22 pelatun ottelun jälkeen. Pistekeskiarvo on 2,32. Karhujen tehokkain pelimies on Tomi Jerkku pistein 23+14=37.

”Viikonloppuna nähdään varmasti kaksi aika samanlaista joukkuetta, jotka pelaavat suhteellisen rohkeaa salibandyä. Oman pelin on oltava jälleen kerran jengoillaan, jotta pisteet jäävät Poriin”, Nylund toteaa.

 

 

Ottelut pelataan ilman yleisöä, mutta ne ovat nähtävissä suorana Karhujen SolidSport- kanavalla!

Puolet tuotoista menee suoraan joukkueelle, kun teet tilauksen Karhujen SolidSport-kanavalta. Tue joukkuetta ja katso Karhujen viikonlopun otteet kotiluolassa!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

LA 13.2.2021 KLO 17:00 KARHUT – JOSBA:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/213928/yhteenveto

SU 14.2.2021 KLO 17:00 KARHUT – EV AKATEMIA:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/213915/yhteenveto

Lue myös