• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut tänään O2:n vieraana


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut suuntaa tänään Jyväskylään, Palokan koulukeskukseen, runkosarjan viimeiseen vieraspeliin.

 

Karhut lähtee kohti Jyväskylää hakemaan voittoputkelleen jatkoa. Ottelu piti aiemmin pelata jo joulukuussa, mutta siirtyi O2:n koronakaranteenin vuoksi. Joukkueet kohtasivat lokakuun alkupuolella Porissa, jolloin Karhut vei ottelun nimiinsä lukemin 5-2. Jyväskyläläiset on sarjassa kuudentena 24 pelatun ottelun jälkeen ja pisteitä on kertynyt 40. Jokkue on varmistanut paikkansa playoffeissa sijoilla 5-8 eli aloittaa pleijarit vieraspelillä. O2:n tehokkain on erityisesti alkukaudesta kovassa maalivireessä ollut Markus Manninen (tehopisteet 23+4=27).

 

Karhut varmisti viime viikonloppuna sijoituksensa sarjan kahden parhaan joukossa. Toisena sarjassa olevalla joukkueella on 24 pelatun ottelun jälkeen sarjapisteitä 57. Pistekeskiarvo on 2,38. Karhujen tehokkain on Tomi Jerkku pistein 29+15=44 (Divarin pistepörssin sijalla kolme). Myös puolustaja Tatu Ruohosen otteita kannattaa seurata, sillä hän johtaa Divarin +/- -tilastoa (+33).

 

”Perjantaina pelataan toivottavasti kauden viimeinen koronan siirtämä peli O2:ta vastaan. O2 on sarjan aktiivisimpia joukkueita, joka pelaa rohkeasti sekä pallollisena että pallottomana. Erittäin tärkeää on saada oma kroppa heti alusta asti liikkeelle, muuten saattaa tulla vaikea reissu Keski-Suomeen. Tiivis puolustuspeli ja hyvä pallon liikuttaminen on niitä juttuja, mitkä varmasti tuo hyvän lopputuloksen, joten siihen on pyrittävä”, miettii päävalmentaja Pekka Nylund.

 

 

Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta se on nähtävissä suorana Karhujen SolidSport- kanavalla!

Puolet tuotoista menee suoraan joukkueelle, kun teet tilauksen Karhujen SolidSport-kanavalta. Tue joukkuetta ja katso Karhujen viimeinen vieraspeli runkosarjassa!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

PE 19.2.2021 KLO 18:30 O2 - KARHUT:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/213979/yhteenveto

Lue myös