• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Lauantaina runkosarjan viimeinen peli


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut saa runkosarjan viimeisellä kierroksella vastaansa SaiPan Lappeenrannasta.

 

SaiPa on tällä hetkellä 45 pisteellä neljäntenä sarjassa. SaiPan lopullinen sijoitus runkosarjassa on 4. tai 5., joten joukkueella on vielä panosta viimeisellä kierroksella saada pidettyä kotietu playoffeihin. SaiPan tehotrio on kaikki samoissa pisteissä: Oskari Möykkynen (28+13=41), Jere Niemelä (23+18=41) ja Juuso Kekki (22+19=41).

 

Karhut (60) on edelleen pisteen päässä FBC Turusta (61). Runkosarjan voitto edellyttäisi Karhuilta lauantain ottelusta kahta pistettä enemmän, mitä Turku vastaavasti omasta ottelustaan lauantaina Joensuussa saa, sillä Turulla on enemmän kolmen pisteen voittoja. Karhujen sijoitus runkosarjassa on siis 1. tai 2. Runkosarjan voittaja pääsee valitsemaan ensimmäisenä vastustajan playoffeihin joukkueista sijoilta 5-8. Karhujen ja SaiPan kohtaaminen alkukaudesta päättyi Karhujen 2-5 vierasvoittoon. Karhujen Tomi Jerkku on Divarin pistepörssissä jaetulla toisella sijalla yhdessä Kooveen Jere Oksasen kanssa (tehopisteet molemmilla 29+17=46). Pistepörssin kärkeen meni keskiviikon ottelun jälkeen Rangersin Kristian Lamminen tehden ottelussa huikeat tehot 6+2 (kokonaistehot 37+16=53).

 

SaiPa on sarjan parhaita joukkueita pallollisena. Heiltä löytyy paljon pallotaitoa sekä puolustuksesta että hyökkäyksestä. Lisäksi joukkueessa on muutama sarjan huippuyksilöihin lukeutuva peluri. SaiPalla on myös maalivahtipeli erittäin hyvällä tasolla. Uskoisin että luvassa on erittäin mielenkiintoinen runkosarjan päätös”, Pekka Nylund pohtii.

 

Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta se on nähtävissä suorana Karhujen SolidSport- kanavalla!

Puolet tuotoista menee suoraan joukkueelle, kun teet tilauksen Karhujen SolidSport-kanavalta. Tue joukkuetta ja katso Karhujen viimeinen runkosarjan peli!

https://solidsport.com/karhut-edustus

 

Myös tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:

LA 27.2.2021 KLO 17:00 KARHUT – SAIPA:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/213906/yhteenveto

 

Lue myös