Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     

Kausikorttihaaste

Kausikorttihaaste

FBT Karhut järjestää kausikorttien haastekampanjan kaudelle 2018-19. Kampanjassa myydään numeroimattomia kausikortteja Karhujen miesten liigajoukkueen kauden 2018-19 runkosarjan kotiotteluihin. Kausikortin kampanjahinta on 45 €. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 400 sitovaa kausikorttivarausta. Kausikortin hinnasta menee 5 € valitsemasi juniorijoukkueen hyväksi.

Asiakkaan ilmoittautuessa Karhujen kausikorttihaasteeseen 2018-19 sitoutuu hän noudattamaan alla olevia kampanjan varausehtoja.

Karhujen kausikorttikampanjan varausehdot. Osapuolina ovat FBT Karhut sekä kausikortin tilaaja.

1. Kampanjan toteutuminen. Kampanjan tavoitteena on saada 400 kausikorttivarausta. Karhuilla on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
2. Kampanjaan ilmoittautuminen. Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan Karhujen verkkosivuilla. Ilmoituksen tulee sisältää nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä mille juniorijoukkueelle tuki (5 €) menee. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja.
3. Kampanja-aika. Kampanja käynnistyy 24.4.2018. Karhuilla on oikeus määritellä kampanjan päättymispäivä. Kampanja päättyy tiistaina 17.7.2018.
4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen. Karhut ilmoittaa kampanjan toteutumisesta Karhujen nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
5. Kampanjaan sitoutuminen. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen numeroimattoman kausikortin hintaan 45 €. Mikäli kampanja ei toteudu ei summaa veloiteta asiakkaalta eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
6. Kausikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa Karhut lähettää asiakkeelle sähköpostitse maksuohjeet. Maksuaika on 14 vuorokautta.
7. Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikortti maksetaan verkkopankin kautta tai käteisellä toimistolta noudettaessa.
8. Kausikorttien toimitus. Kausikortit noudetaan nimeä vastaan Karhujen toimistolta tai sovitusti postitse.
9. Kausikortin voimassaoloaika. Kausikortti on voimassa Karhujen runkosarjan kotiotteluissa kaudella 2018-19.


Kausikorttikampanja on nyt päättynyt. Kampanja toteutetaan ja siihen osallistuneet saavat sähköpostiin lisäohjeet kortin lunastamista koskien.
Takaisin edelliselle sivulle