• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuille tärkeä jatkosopimus


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut onnistui neuvottelemaan toisen tähtihyökkääjistään ensi kauden Divarijoukkueeseen! Tomi Jerkku on allekirjoittanut yksivuotisen jatkopahvin!

 

Karhujen hyökkäys saa tulivoimaa, kun 24-vuotias rightin maalitykki Tomi Jerkku jatkaa kasvattajaseurassaan myös tulevalla Divarikaudella. Jerkku on edustanut koko uransa Karhuja, lukuun ottamatta kautta 2019-2020, jolloin hän lähti pelaamaan Liigaa LASB:iin Karhujen sieltä edellisen kerran tiputtua.

Jerkku tulee olemaan yksi Karhujen avainpelaajista tulevallakin kaudella. Viime kaudella F-liigan runkosarjassa 26 ottelussa Jerkku takoi huimat tehot, 27+16=43. Tällä pistesaldolla hän sijoittui F-liigan runkosarjan pistepörssin sijalle 11. Maalipörssissä hän oli viides, 27 osumallaan.

”Hyvät on fiilikset, mukava päästä poikien kaa pellailemaa.” Jerkulla on koulu kesken Satakunnan ammattikorkeakoulussa, joten se sai hänet jatkamaan myös Karhuissa. Tulevalta kaudelta Jerkku odottaa mukavia kamppailuja, eli paljon voittoja. 🙂 ”Jos sitä muutaman maalin sais tehtyä, joukkueen menestys edellä kuitenkin mennään. 🙂
 

Karhujen päävalmentaja Jani Rajala on erittäin tyytyväinen Jerkun jatkosopimuksesta: ”Todella tärkeä palanen joukkuetta vahvistui, kun Tomppa veti nimensä jatkopahviin. Jerkun viime kausi Liigassa oli vahva ja mies oli koko kauden tärkeässä roolissa. Odotan Tompalta tulosta kentällä, mutta myös johtajuutta harjoituksissa sekä pukukopissa ja sen myötä tukea nuoremmille pelaajille. Hanakasti oikealta ampuvan laiturin myötä, on vasempien hyökkääjien paikat joukkueessa vahvasti nyt täytetyt.”

Liigaotteluita yhteensä:   77 (tehot 58+34=92)
Divariotteluita yhteensä: 94 (tehot 70+44=114)

 

Nyt ollaan menty sopimus per viikko, joten jatketaan taas ensi viikolla! 🐻


 


Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös