• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Mukaan toimintaan

Mukaan toimintaan?!

Kiinnostaisiko sinua olla mukana viemässä porilaista salibandya eteenpäin? Seuratoimintaan mahtuu kyllä!

Seuratoiminta!

Edustusjoukkueemme toimintaan on helppo lähteä mukaan ja sinulla on mahdollisuus tehdä juuri oman mielenkiintosi edellyttämiä tehtäviä. Tekijöitä tarvitaan aina edustusjoukkueen taustoille esim. uutistuotantoon, ottelutapahtumiin, sosiaaliseen mediaan jne. Tarjoamamme tehtävät ovat ennalta määriteltyjä, jonka vuoksi voit huoletta luottaa, että tiedät mihin olet lähdössä. Innovatiivisuudelle on myös aina paikkansa. Puuttuuko meiltä jotain oleellista? Jos koemme ajatuksesi hyväksi ja vielä jos olet valmis lähtemään mukaan toteukseen niin mikä meitä estää?? You name it, together we made it!

Mikäli kiinnostuit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!Tukijat ja yhteistyökumppanit - entiset, nykyiset ja tulevat!

Raha liikuttaa maailmaa, niin se vain on, urheilussakin. Vaikka joukkueen taustalla paiskitaan useiden ihmisten toimesta arvokasta vapaaehtoistyötä, joukkueen edesauttaminen huipulle vaatii myös euronsa. Huolimatta siitä, että pelaajat eivät pelaa ammatikseen, kaikki toiminta toteutetaan kuitenkin niin ammattimaisesti kuin mahdollista on. Se vaatii asianmukaiset välineet, olosuhteet ja laadukkaan ohjauksen, eikä tämä Suomen toiseksi korkein sarja muutenkaan ilmainen ole. Bussimatkat ympäri Suomen, tuomarikulut, sarjamaksut, harjoitusvuorot jne. nostavat kustannukset vuositasolla sinne 70 000 € tuntumaan.

Yritykset saattavat kammoksua työntekijöidensä urheiluharrastusta, mutta kammo on aivan turhaa. Vaikka urheileva työntekijä saattaa uransa aikana kärsiä loukkaantumisista ja harjoitukset sekä ottelut saattavat vaatia ajoittaista joustoa työnantajalta, kyse on kuitenkin tilapäisistä poissaoloista. Mihin luulette vaa´an kallistuvan työnantajan näkökulmasta jos mietitään urheilun hyötyjä vs. haittoja pitkällä tähtäimellä, sanotaanko vaikka 40 vuoden työuran aikana? On todettu tosiasia se, että aktiivisesti liikkuvat ihmiset ovat yleisesti terveempiä ja ennen kaikkea tehokkaampia työntekijöitä. Urheilijoilla ei esiinny esimerkiksi tukielinsairauksia lainkaan siinä määrin, mitä liikkumattomilla tai harvoin liikkuvilla työntekijöillä. Ylläpidämme ja edesautamme vuositasolla n. 30 ihmisen hyvinvointia. Emme ole lääkäreitä, meidän tehtävämme ei ole tutkia ja hoitaa sairauksia, tehtävämme on estää niitä syntymästä. Emme tutki, vaan toimimme! Onko nykyinen tai tuleva työntekijäsi yksi heistä?

Me ymmärrämme urheilusponsoroinnin yhteistyöksi joka hyödyttää OIKEASTI molempia osapuolia. Emme halua olla käsi ojossa ottamassa rahojanne, vaan haluamme myös osaltamme tarjota hyötyä teille. Mikäli teitä kiinnostaa lähteä mukaan joukkueemme toimintaan, ottakaa yhteyttä niin rakennetaan yhdessä molempia osapuolia hyödyttävä ratkaisu. Nykyinen tukija- / yhteistyöjoukkomme koostuu niin pienistä kuin suuremmistakin yrityksistä ja yhteisöistä. Pienikin tuki, olkoon se sitten euroja tai tuotteita, merkitsee meille paljon! Sponsor Navigator 2009 tekemän tutkimuksen mukaan salibandy kiinnostaa, jollain tasolla yli miljoonaa suomalaista.

Emme aio jäädä toimissamme seinäruusun asemaan, se ei ole meitä varten. Tulemme tekemään asioita jotka erottavat meidät harmaasta massasta, meidän kanssamme myös te erotutte.

Mikäli kiinnostuit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ville Pietilä, 050 432 8013, ville.pietila @ fbtkarhut.fi

Lue myös