Hawks haki pisteet sunnuntaina Urheilutalolta

Hawks vei pisteet sunnuntaina 12.2.2023 Karhuilta selkein lukemin 2-8.

Hawks vie ensimmäisen erän lukemin 0-2.

Toisen erän puolivälin paikkeilla Hawks menee jo 0-3 johtoon. Hieman lohtua heti perään Karhuille tuo Aatu Tommila, Henry Stenforsin syötöstä, kaventaen tilanteeksi 1-3. Hetkeä myöhemmin Hawks kuitenkin laittaa rangaistuslaukauksesta taululle lukemat 1-4.

Kolmannen erän alkuun Hawks iskee taas maalin ja erän puolivälissä seuraavan. Tilanne on jo 1-6, joka pakottaa Karhut aikalisään. 1-7 maali syntyy kuitenkin tyhjään maaliin. Neljä minuuttia ennen loppusummeria Joni Halminen kaventaa tilannetta 2-7:ään Tomi Jerkun syötöstä, ilman maalivahtia pelatessa. Vielä lopussa Hawks kaunistelee lukemat 2-8:aan, tyhjään maaliin. Pisteet matkaavat siis Helsinkiin.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan kommentit sunnuntain Hawks-ottelusta:

”Pystyttiin luomaan kyllä pelissä paljon maalipaikkoja, mutta suurin osa vedoista meni suoraan peittoon tai veskan syliin. Tämän lisäksi oli todella paljon pallonmenetyksiä keskialueella, sekä hyökkäysalueella pakotettiin peliä liikaa, joista kaveri käänsi laadukkaasti vastaan.

Pitää katsoa videolta tarkemmat analyysit pelistä ja koittaa löytää viimeiselle neljälle pelille kunnon tekemisen meininki!”

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta Aatu Tommilan sekä Hawksilta Aaro Pohjanmaan. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli Tuukka Haudanlampi. Karhut on nyt sarjassa sijalla kuusi, joka oikeuttaa vielä pääsyn F-liigakarsintoihin. Sarjaa on kuitenkin jäljellä vielä neljä ottelua, joten kilpailu pudotuspelipaikoista on kuumaa vielä runkosarjan viimeisillä kierroksillakin. Karhujen ottelut jatkuvat ensi viikonloppuna kahdella vieraspelillä. Lauantaina joukkue matkaa Joensuuhun Josban vieraaksi ja sunnuntaina pelataan Jyväskylässä O2:n vieraana.