• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuille lisää pelaajasopimuksia

Karhut on tehnyt vielä kolme pelaajasopimusta lisää. Santeri Korhonen, Leo Saarinen sekä Eero Ranne ovat solmineet tulevan kauden 2023-2024 mittaiset sopimukset.Santeri Korhonen vaihtaa kasvattajaseuransa Hämeenlinnan Steelersin paidan Karhupaitaan. Korhonen on 22-vuotias hyökkääjä, jonka tehot viime kaudella Inssi-Divarissa olivat 16+20=36. Divaripelejä hänelle on kertynyt yhteensä 26. Liigapelejäkin hänellä on alla 12 kaudella 2021-2022, kun Steelers pelasi vielä Liigassa.

Fiilis sopparista on tietysti mahtava ja odottava, mutta vähän myös jännittävä, kun ensimmäistä kertaa lähtee kotipaikkakunnalta muualle”, Korhonen kertoo. Korhonen sanoo tuovansa joukkueeseen tehokkuutta hyökkäyspäähän ja luotettavan pelaajan tilanteeseen kun tilanteeseen. ”Pidän itseäni tehokkaana hyökkääjänä, joka pyrkii tekemään vieressä olevista pelaajista vielä parempia.” Korhonen ei ole vielä joukkueen mukana juurikaan treenannut. ”Valmistautuminen kauteen on kesällä sujunut hyvin, vaikka joukkueen kanssa en ole kuin kerran päässyt treenaamaan, mutta kovaa on silti menty yksinään. Henkilökohtaset tavoitteet ensi kaudelle on ottaa iso rooli hyökkäyksestä ja sitä kautta auttaa joukkuetta voittamaan.”


Miehen kanssa väännettiin keväästä asti ja monien asioiden piti loksahtaa kohdalleen, että saatiin mies Poriin. Santeri pelasi viime kaudella Divaria Hämeenlinnassa ja oli joukkueen toiseksi paras pistemies. Santeri tuo joukkueeseen lisää hyökkäysvoimaa ja täyttää sopivasti vasemman laidan aukkoja. Odotan mieheltä tehoja, mutta myös monipuolista kahden suunnan pelaamista”, kertoo päävalmentaja Jani Rajala.
Leo Saarinen on 21-vuotias Pomarkusta lähtöisin oleva hyökkääjä. Saarisen kasvattajaseura on Pomarkun Ura, mutta hän pelasi viime kaudella PTU:n riveissä Suomisarjaa, tehoin 22+12=34, ollen joukkueensa paras pistemies.

”Hyvät ja odottavaiset fiilikset sopimuksesta”, kertoo Saarinen. Hän sanoo tuovansa joukkueeseen monipuolista osaamista erityisesti hyökkäyspäähän ja pitää itseään pallollisena ja luotettavana pelaajana. Myös Saarinen kertoo valmistautumisen kauteen sujuneen hyvin. ”Kova treeni on tuntunut hyvältä. Tavoitteena tulevalle kaudelle on pelipaikan vakiinnuttaminen ja pelaaminen omalla parhaalla tasolla.”

Leo oli viime kaudella Suomisarjassa PTU:n paras pistemies ja muutaman pelin nähneenä oli selvää, että miehellä voisi olla käyttöä myös Divarissa. Saarisen vahvuuksia on ehdottomasti pallollinen pelaaminen ja mieheltä löytyy maaginen kosketus palloon. Jumpataan herran kanssa vielä puolustuspelaamista, niin saadaan kaikki mahdollinen irti ensi kaudella”, Rajala pohtii.
Eero Ranne on 17-vuotias Karhujen oma kasvatti. Hänen pelipaikkansa on puolustajan tontilla. Viime kaudella Ranne oli jo viidessä pelissä mukana Karhujen kokoonpanossa ja sai ensimmäiset tuntumat Divaritason peleihin.

”Hyvät, odottavaiset fiilikset sopimuksesta ja tulevasta kaudesta”, kertoo Ranne. Hän sanoo tuovansa joukkueeseen oman pään pallollista peliä ja haastamista. ”Pidän itseäni rauhallisena ja suht nopeana pelaajana.” Ranne kertoo valmistautumisen tulevaan kauteen menneen hyvin. ”Kesä on treenattu kovaa. Innolla odotan tulevaa kautta, hyviä joukkuekavereita ja -henkeä. Tavoitteena on näyttää omia vahvuuksia paremmin ja pelata itsevarmasti. Toivottavasti niillä eväillä pääsen tulevalla kaudella kokoonpanoon.”

”Eero on Karhujen nuoren ikäpolven tulevaisuuden nimiä. Hänellä on todella hyvä tatsi pallon kanssa ja hän pystyy omalla liikkeellään voittamaan 1 vs 1 -tilanteita sekä edistämään sitä kautta myös koko viisikon pallollista pelaamista. Sanotaanko, että muutama steppi fysiikkaa eteenpäin, rohkeutta ja puhetta kentälle, niin nuorimies on valmis Divarin haasteisiin”, Rajala miettii.
Joukkueen runko on lähes valmis, mutta elokuun aikana olisi tarkoitus saada ainakin yksi kova nimi vielä pihalle. 4.-5.8. joukkue leireilee yhdessä Urheilutalolla, joka sisältää testejä, lajiharjoituksia ja myös ensimmäisen harjoitusottelun”, Rajala päättää.
Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös