Karhut hävisi kotiluolassaan Rangersille

Rangers kävi lauantaina hakemassa pisteet Porista. Loppulukemat olivat Porin iltapäivässä 3-9.

Rangers aloittaa kahdeksan minuutin kohdalla ottelun maalinteon. Eetu Annila (Leo Saarinen) kuitenkin tasoittaa tilanteen. Seuraavaksi Rangers ottaa etumatkaa kolmen maalin verran. Erätauolle poistutaan tilanteessa 1-4.

Toinen erä on vähämaalinen, jossa nähdäänkin vain Rangersin yksi osuma. Toiselle erätauolle lähdetään siis tilanteessa 1-5.

Kolmannen erän alussa Eero Vanhatalo kaventaa tilanteeksi 2-5. Tämän jälkeen nähdään Rangersin 2-6 osuma alivoimalla. KrP-kaksikko Oskari Tenho (Jarno Laukkanen) järjestää ylivoimalla tehdyn 3-6 kavennusmaalin, mutta tämä lohtu on kuitenkin laiha, sillä seuraavat kolme osumaa on Rangersin. Ottelun loppulukemat ovat siis 3-9 ja pisteet matkaavat Kirkkonummelle.

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta Eero Vanhatalon sekä Rangersilta maalivahti Petteri Vormiston. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli Oskari Tenho.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan mietteet Rangers-ottelusta:

”Kaksijakoiset fiilikset pelistä. Pelattiin ihan hyvää sählyä ja päästin maalipaikoille joka erässä riittävästi.

Mutta jos et tee maaleja paikoista, niin vaikea voittaa.

Rangers oli hyvä ja käytti kaikki meidän virheemme 100% hyödykseen.

Ei auta jossitella, pitää parantaa, mikäli meinataan pisteitä peleistä ottaa.”