SPV jyräsi voittoon

SPV karkasi jo avauserässä

Seinäjoen Peliveljet oli lauantaina Porissa hurjassa vireessä, eikä joukkue antanut isäntä-FBT Porille mitään mahdollisuuksia. Joukkue meni avauserässä Teppo Mäkelän, Jyrki Holopaisen, Tatu Väänäsen ja Tuukka Kivirannan maaleilla jo 0-4 -johtoon.

Toisessa erässä vierailijan kudit olivan jälleen tarkkoja. Eerik Härkönen ja Henri Myllymäki iskivät illan ensimmäisensä, Tatu Väänänen ja Tuukka Kiviranta tekivät toiset osumansa. 1-8:aan porilaisista kavensi Miikka Läntinen.

Kolmannessa erässä huikeassa vireessä ollut Tuukka Kiviranta iski vielä kaksi osumaa. Vierailijoiden kuuden maalin erässä lisäksi osuivat Sami Koski, Mikko Kohonen, Ville Kuusela sekä Henri Myllymäki. Porilaisten erän ainokaisesta vastasi viimeisellä sekunnilla Markus Lajunen.