• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Kooveen kuusi perättäistä käänsi pelin


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Koovee iski kuusi viimeistä maalia

Yleisö sai perjantaina todistaa Porin urheilutalolla, että salibandyssä tilanteet vaihtuvat tiuhaan. FBT Pori johti toisella erätauolla lukemin 8-3, ja siirtyi vielä ajassa 46.36 viiden maalin karkumatkalle, kun Kalle Santasen komea pommi ylivoimalla siirsi numerot 10-5:een. Koovee jaksoi kuitenkin painostaa FBT Poria virheisiin, ja rankaisi armotta. Kuusi perättäistä täysosumaa käänsivät ottelut, ja pisteet lähtivät Tampereelle.

- Lähdimme otteluun kokeilemaan korkeaa karvausta, vaikka FBT Porin tyylistä vauhtipelijoukkuetta vastaan se on riski. Toisessa erässä Pori vei meitä kuin märkää rättiä. Tiivistimme kolmannessa erässä kahteen kenttään ja otimme pallohallinnan itsellemme. Vähän oli vielä tuuria matkassa, kun rääpäisimme voitto-osuman, Kooveen valmentaja Arto Riihimäki sanaili.

Kummankaan joukkueen puolustuspeli ei suurta kiitosta ottelun jälkeen ansainnut. Maaleja sudittiin liukuhihnalta aivan maalivahdin nenän alta suoraan syötöstä.

- Kaksi erää pelasimme hyvää peliä. Sitten iski perusjäätyminen. Kukaan ei enää tiennyt omassa päässä, mitä tehdä, yhden syöttöpisteen saalistanut FBT Porin hyökkääjä Martin Sivakov tuumasi.

FBT Porin onnistujia olivat viime kaudesta vauhtia saaneet kokeneet Juho Miilunpalo ja Toni Läntinen. Jo Vaasaan melkein karannut Tero Saaristo väläytteli upeaa laukaustaan useaan otteeseen, ja tykittikin maukkaista tarjoiluista kolme täysosumaa. Tamperelaisten tehokkain oli kolmen maalin Marko Lahtinen. Myös 17-vuotias Mikko Immonen oli pirteä punaisten riveissä iskien tehot 1+2.

Lue myös