Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     

Uutiset

  • Etusivu
  • /
  • Uutiset
  • /
  • Karhujen hyökkäykseen liigakokemusta

Karhujen hyökkäykseen liigakokemusta

perjantai 11.8.2017 - 21:00


Kuva: Karhut

Divarikauteen valmistautuva Karhut on solminut perjantaina 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen seurassa aiemmin esiintyneen Matti Rössin kanssa. 33-vuotiaalla Rössillä on vyöllään kaikkiaan 125 ottelua Salibandyliigassa. Niissä hyökkääjä on kerännyt kaikkiaan 54 tehopistettä. Pelaamisesta taukoa pitänyt Rössi on edustanut Salibandyliigassa aiemmin FBT Porin lisäksi myös Oulun Luistinseuraa.

-Olen Intoa täynnä, tuntuu todella hyvältä. Tässä on ollut muutama vuosi taukoa -  tuntuu hyvältä päästä peleihin mukaan.

-Karhulauma vaikuttaa nuorelta. Intoa täynnä näyttää olevan jokainen pelaaja sekä hyvää asennetta ennen kaikkea, mihin itse olen erittäin tyytyväinen. Se motivoi myös itseä treenaamaan ja hakemaan pelipaikkaa.

Matti, mistä löysit intoa vielä pelaamiseen, ikää kuitenkin alkaa jo olla mittarissa?
-Nuoriahan tässä vielä ollaan. Ehkä se liittyi tuohon ikään. Ajattelin, että kyllä tuossa olisi vielä pari kolme vuotta aikaa pelata. Kipinä pelaamista kohtaan on koko ajan ollut, mutta käytännön asiat eivät ole järjestynyt niin hyvin kuin olisi toivonut. Nyt sitten kotiasiat ja muut tausta joukot saatiin kuntoon ja hommat sovittua.

Viime kaudella sinut nähtiin pelissä muutaman kerran. Oliko sillä vaikutusta paluuseen?
-Se oli varmaankin se, mikä herätti sen kipinän lopullisesti, kun katsoi karsintapelejä. Siinä tuli tunne, että tuonne on vielä pakko päästä.


Muuta aiheeseen liittyvää:

Matti Rössi

20.03.1984 Oulu
Takaisin edelliselle sivulle