Karhuille yksi piste Helsingistä

Kauden ensimmäisen kohtaamisen tavoin myös toinen ottelu M-Teamiä vastaan oli tiukka maalitaisto. Rangaistuslaukauksille asti venynyt ottelu päättyi kotijoukkueen 6-5 -voittoon.

Lauantaipäivän ottelua saatiin pelata pitkälle ensimmäisen erän puolivälin jälkeen ennen kuin ottelussa nähtiin tilastomerkintöjä. Kotiyleisö pääsi tuulettamaan ottelun avausmaalia, kun Eetu Erkkilä iski pallon Arvid Vonkin selän taakse ajassa 11:31. Pari minuuttia myöhemmin Karhut tarjosi kotijoukkueelle kahden miehen ylivoiman, kun Tuomas Puistolle ja Janne Kuusiluodolle tuomittiin kahden minuutin rangaistukset yhtä aikaan. Kotijoukkue ei hukannut mahdollisuuttaan ja siirtyi Antti Itkosen ylivoimaosumalla kahden maalin johtoon. Karhujen ottelun ensimmäisen maalin pääsi lyömään Julius Tuominen vajaa kaksi minuuttia ylivoimamaalin jälkeen. Hetkeä myöhemmin kotijoukkueen Ville Rautakoura joutui rangaistusaitioon kahden minuutin jäähylle. Karhut onnistui käyttämään ylivoimansa ja Janne Kuusiluodon ylivoimaosumalla peli oli tasan 19 sekuntia ennen erätaukosummeria.

Toisessa erässä maaleja hakattiin vuorotahtiin. Viisi maalia käsittäneen erän avausosuman iski kotijoukkueen Oliver Sedoff. Reilut kolme minuuttia M-Teamin johtomaalista Karhut pääsi pelissä tasoihin. Edellisessä pelissä ensimmäisen Divarimaalinsa iskenyt Vertti Rautava onnistui toisessa ottelussa peräjälkeen. M-Teamin Jesse Jokelainen pääsi huudattamaan seuraavaksi kotiyleisöä vieden isännät pelissä 4-3 -johtoon. Karhujen kuittaus tuli kuitenkin 32 sekuntia myöhemmin Tuomas Puiston tasoittaessa ottelun tilateeksi 4-4. Erän päätöshetkillä nähtiin vielä yksi maali, kun Eetu Erkkilä iski illan toisen maalinsa siirtäen ottelun päätöserään 5-4 -lukemissa.

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa tilanne oli vastaava kahden erän jälkeen. Tuolloin Karhut ei onnistunut nousemaan maalin tappiotilanteesta päätös 20 minuuttisen aikana. Tänään se kuitenkin onnistui, vaikka maalia saatiin odottaa aina varsinaisen peliajan toiseksi viimeiselle peliminuutille asti. Ajassa 58:04 Karhujen Roni Tuomela tasoitti ottelun ja vei ratkaisun hakemisen jatkoajalle.

Karhuille tarjottiin jatkoajalla hyvää saumaa voittomaalin tekoon, kun kotijoukkueen Sampo Laukkalalle tuomittiin viiden minuutin rangaistus varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Porilaisjoukkue ei kuitenkaan onnistunut käyttämään ylivoimaa hyödykseen ja maalittoman jatkoajan jälkeen jouduttiin ratkaisua hakemaan rangaistuslaukauksilla. Karhuilta onnistui rankkareissa vain Juuso Ahola ja kun samaan aikaan kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Eetu Erkkilä ja Jesse Jokelainen lisäpiste jäi Helsinkiin.