• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Kaksi uutta sopimusta kaudelle 2020-21

Salibandyn Divariin valmistautuva Karhut on solminut kaksi uutta jatkosopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveissä jatkavat kokeneet hyökkääjä Ville Salonen ja puolustaja Tatu Ruohonen. Molempien pelaajien sopimukset ovat yksivuotisia.

Ville Salonen keräsi viime kaudella pelaamissaan 22 ottelussa 34 tehopistettä (13+21) ollen joukkueen kolmanneksi tehokkain pelaaja.
Salonen on pelannut Divarissa 230 ottelua ja saalistanut niissä 281 pistettä. Salibandyliigassa Salonen on pelannut 109 peliä (39+42).


Puolustajan paikalla viimekaudella pelannut Tatu Ruohonen puolestaan saalisti neljä (1+3) tehopistettä 14 ottelussaan. Ruohonen on pelannut Divarissa 95 ottelua ja Salibandyliigassa yli 220 ottelua (22+43).


- Salosen ja Ruohosen jatkot joukkueessa on erittäin tärkeät. Kumpikin on isossa roolissa pelillisesti, kuten myös tärkeässä roolissa kokeneina pelaajina tukemassa nuoriso-osastoa. Odotan kummaltakin hyvän kahden suunnan pelaamisen lisäksi roppa kaupalla johtajuutta kentällä ja kentän ulkopuolella, kommentoi Karhujen päävalmentaja Pekka Nylund.

Joukkueenjohdossa jatkavat viimekauden tapaan Ville Pietilä ja Markku Aho. Joukkueen huollossa mukana jatkaa Timo Aaltonen.Karhujen sopimustilanne 24.6.2020:

Pelaajat:
Juuso Ahola
Tomi Bergendahl
Joni Halminen
Tuomas Huhtala
Tomi Jerkku
Niko Järvenpää
Janne Kuusiluoto
Erkka Marjamäki
Juho Myllyharju
Tuomas Puisto
Vertti Rautava
Kalle Santanen
Julius Tuominen
Eero Vanhatalo
Jankke Virtala
Ville Salonen
Tatu Ruohonen

Toimihenkilöt:
Pekka Nylund, vastuuvalmentaja
Jani Rajala, valmentaja
Juhani Honkavuo, fysioterapeutti
Aapo Tamminen, fysioterapeutti
Markku Aho, joukkueenjohto
Ville Pietilä, joukkueenjohto
Timo Aaltonen, huolto

Lue myös