• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Aapo Tammiselle jatkosopimus


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhuissa tehdään vielä viimeisiä pelaajasopimuksia, ennen lähestyvää liigakauden alkua. Puolustusta vahvistettiin jälleen, kun Aapo Tamminen teki sopimuksen Karhujen kanssa.

 

Karhujen 29-vuotias Aapo Tamminen jatkaa pelaajauraansa myös liigakentillä.

”Hyvät tuntemukset sopimuksesta. Toki pientä kompromissia joutuu aina tekemään pelaamisen ja siviilielämän suhteen”, Tamminen kertoo. Tamminen sanoo kesätreenien sujuneen hyvin. ”Ainakin henkilökohtaisesti fysiikassa on saatu steppejä eteenpäin.”

 

Tamminen on alun perin RoPo:n kasvatti. Karhuissa hän on pelannut kaudesta 2015-2016 alkaen. Myös liigaa hän pelasi Karhupaidassa kaudella 2018-2019. Liigakauden jälkeen Tamminen piti välivuoden salibandysta, mutta palasi viime syksynä taas tositoimiin. Liigaotteluita Tammiselle on kertynyt 25, joissa tehot 3+5=8. Divaripelejä hän on uransa aikana pelannut 80, kokonaistehoin 23+29=52. Viime kaudella Divarin runkosarjassa yhdeksässä ottelussa Tamminen pelasi tehoin 1+2=3 ja pudotuspeleissä kuudessa ottelussa samoin tehoin, 1+2=3.

”Mukava päästä pelaamaan F-liigaan. Itsellä yksi kausi aikaisemmin Salibandyliigaa taustalla. Nyt on kiva päästä testaamaan omaa maksimaalista potentiaalia sählynpelaajana”, miettii Tamminen. ”Tavoite on saavuttaa huomattavasti parempi +/- -tilasto kuin debyyttikaudella liigassa (-33)”, Tamminen nauraa.

 

Karhujen päävalmentaja Pekka Nylund on tyytyväinen, että Aapo Tamminen saatiin täydentämään vielä joukkueen pakkiosastoa. ”Aapo tuo mukanaan aimo annoksen urheilullisuutta ja näyttää asennepuolella myös esimerkkiä nuoremmille. Aapo on isokokoinen, ulottuva ja erittäin hyvän liikkeen omaava puolustaja, joka pystyy pelaamaan koko kaukalon mitalla peliä kahteen suuntaan.”

 

Karhut pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa tiistaina Nokian KrP:n vieraana.

 

 

Karhujen sopimustilanne:

Maalivahdit:

Tomi Bergendahl

Arvid Vonk

 

Puolustajat:

Konsta Aro

Joni Halminen

Paavo Järvi

Tuomas Puisto

Vertti Rautava

Tatu Ruohonen

Kalle Santanen

Aapo Tamminen

 

Hyökkääjät:

Juuso Ahola

Tuomas Huhtala

Tomi Jerkku

Niko Järvenpää

Eerik Lukkari

Julius Lundgren

Juho Myllyharju

Juha Tikka

Aatu Tommila

Julius Tuominen

Eero Vanhatalo

 

Toimihenkilöt:

Pekka Nylund, päävalmentaja

Tino Nieminen, valmentaja

Jani Rajala, valmentaja

Juhani Honkavuo, fysioterapeutti/fysiikkavalmentaja

Markku Aho, joukkueenjohtaja

Ville Pietilä, joukkueenjohtaja

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös