• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuilla jälleen tuplaviikonloppu kotona


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut saa viikonloppuna vieraita Pirkanmaalta kaksin kappalein. Lauantaina 23.10.2021 Suomen kärkijoukkue Classic (Tampere) saapuu Poriin ja sunnuntaina 24.10.2021 Porin Urheilutalolla nähdään KrP (Nokia).

 

LA 23.10.2021 KLO 15:00 KARHUT - CLASSIC (Urheilutalo, Pori)

 

Lauantaina Porin Urheilutalolla pelataan Suomen huippuja vastaan. Classic on hallitseva Suomen mestari ja vastassa on pari kentällistä maajoukkuetason pelaajia. Pääkallo.fi arvioi Classicin tänäkin vuonna mestariksi. Classic johtaa F-liigaa viidellä puhtaalla voitolla eli 15 sarjapisteellä. Classicin tehokkain on ollut Ville Lastikka, 9+3=12 (koko sarjan pistepörssin 4.). Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää myös porilaislähtöiseen Eemeli Akolaan sekä ensimmäiset liigapelinsä Porissa (FBT Pori) pelanneeseen Eemeli Saliniin.

 

Lauantaina sarjanousija Karhut siis haastaa sarjan ehdottomaan eliittiin kuuluvan Classicin. ”Kovempaa vastusta saa hakea, joten mikäs sen mukavampaa”, tuumaa Karhujen toinen veräjänvartija Tomi Bergendahl. Bertsa kertoo Classicin olevan kovaa ylhäältä karvaava huippujoukkue, joka ei anna vastustajalle paljoakaan tilaa tai aikaa. ”Virheistä maajoukkuepelaajia vilisevä Classic rankaisee kovalla prosentilla. Luvassa onkin paljon laadukkaita laukauksia ja maalintekotilanteita.” Ottelu ratkeaa Bergendahlin mukaan Karhujen maalihanojen aukeamiseen. ”Tulostaululla on 60 minuutin jälkeen lukemat 8-7”, hän toteaa.

Ottelun kuumin Karhu:Tomi Jerkku

 

Karhujen otteita voit seurata myös Ruutu+ -kanavalta:
https://www.ruutu.fi/stream/3961004

 

Myös F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/239197/yhteenveto/

 

 

SU 24.10.2021 KLO 17:00 KARHUT – NOKIAN KRP (Urheilutalo, Pori)

 

Nokian KrP löytyy tällä hetkellä sarjasta kuudentena. Viiden ottelun jälkeen KrP:llä on kasassa 11 sarjapistettä. Joukkueen tehokkain on alkukaudesta ollut Miska Mäkinen, 7+4=11 (koko sarjan pistepörssin 5.). Joukkueen nimekkäin pelaaja lienee Henri Johansson. Viime kaudella KrP voitti SM-pronssia, joten Suomen huippuja on tässäkin joukkueessa vastassa. Pääkallo.fi ennakoi myös KrP:n samalle sijalle kuin viime kaudella eli kolmanneksi.

 

Karhujen ykkösveska Arvid Vonk on pelannut KrP:n riveissä Salibandyliigaa kaudella 2018-2019. Hän lähtee sunnuntain otteluun hyvin mielin. ”Mukava kohdata Nokia. KrP on yksi sarjan parhaista ja varmasti mitaliehdokas. Huippuyksilöitä löytyy paljon, Johansson, Rantala, Tuomala, Mäkinen ym.”, Vonk kertoo. Vonkin resepti otteluun onkin, että Karhujen pitää puolustaa tiivisti ja olla omissa paikoissaan tehokkaita. ”Tällä taktiikalla tulosveikkaus sunnuntain ottelusta on 7-6”, päättää Vonk.

Ottelun kuumin Karhu: T. Ruohonen liekehtii puolustuksessa.”

 

Karhujen otteita voit seurata myös Ruutu+ -kanavalta:
https://www.ruutu.fi/stream/3961036

 

Myös F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/240768/yhteenveto/

 

Karhujen tilastokärjestä löytyy kaksikko Tomi Jerkku (5+1=6) ja Juuso Ahola (2+4=6). Viikonlopun vastustajat jäävät tilastojen valossa kuitenkin Karhuille maalivahtipelissä. Arvid Vonkin torjuntaprosentti neljän ottelun jälkeen on 82,61. Classicin Lassi Torisevan vastaava lukema kolmen pelatun ottelun jälkeen on 77,14 ja Oskar Sillanpään 69,7 (kaksi pelattua ottelua). KrP-veska Jesse Kanervan torjuntaprosentti viiden ottelun jälkeen on tasan 75.

 

Viikonloppuna on siis taas mahdollisuus tulla seuraamaan kahteen otteeseen huippusalibandya Porin Urheilutalolle! Ruuhkan välttämiseksi, lipun voi ostaa ennakkoon Tiketti.fi:stä. Myös Karhujen kausikortit on ostettavissa Tiketistä!

Ennakkoliput: https://www.tiketti.fi/karhut-2021-2022-kotiottelut-porin-urheilutalo-pori-lippuja/76548

Kausikortit: https://www.tiketti.fi/karhut-2021-2022-kausikortti-porin-urheilutalo-pori-lippuja/74200?b=1

 

Koska salibandy on #parastapaikanpäällä, nähdään viikonloppuna Urheilutalolla! 😊

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös