Karhut jäi ilman pisteitä tuplaviikonloppuna

Pirkanmaan joukkueet veivät pisteet mukanaan Porin Urheilutalolta viikonloppuna. Lauantaina Classic voitti numeroin 7-11 ja sunnuntaina puolestaan KrP vei Karhuja lukemin 4-12.

LA 23.10.2021 KARHUT - CLASSIC

Ensimmäisen erän puolivälissä Classic oli ottanut jo tukevan 4-0 johtoaseman. Karhujen avausmaalin ajassa 15:53 teki Juho Myllyharju Vertti Rautavan syötöstä. Erän loppuun Classic tekee vielä yhden maalin ylivoimalla, joten tauolle lähdetään tamperelaisten 1-5 johdossa.

Toisessa erässä maalinteon aloittaa Karhujen Juuso Ahola (syöttäjänä Tuomas Huhtala). Minuuttia myöhemmin Classic kuitenkin kuittaa tämän ja tekee myös kaksi seuraavaa maalia. Tämän jälkeen Karhut herättelee joukkuetta maalivahdin vaihdolla ja maalin suulle astelee Arvid Vonk. Seuraavana onkin Karhujen vuoro tehdä ylivoimalla kavennusmaali 3-8:aan. Maalin tekijänä on jälleen Ahola ja syötön antaa tällä kertaa Kalle Santanen. Tämän jälkeen Classic kasvattaa johtoaan jälleen yhdellä maalilla. Seuraavaksi kaventaa Tomi Jerkku Aholan syötöstä lukemat 4-9:ään. Karhut tekee toisessa erässä vielä kaksi maalia. Ensimmäisen tekee Myllyharju Rautavan syötöstä ja toisen Ahola Jerkun syötöstä. Tulostaululla on siis lukemat 6-9 toisen erän jälkeen.

Kolmas erä on vähämaalisempi. Classic tekee kaksi, jälkimmäisen rangaistuslaukauksesta. Viisi sekuntia ennen loppua Eero Vanhatalo kaventaa ylivoimalla vielä loppunumeroiksi 7-11, Julius Lundgrenin syötöstä.

”Saatiin 0 pistettä ottelusta. Yksikään meistä ei voi olla tyytyväinen siihen. Ottelun päätyttyä koin kuitenkin pieniä ilon hetkiä siitä, mitä näin asiantuntevassa porilaisyleisössä. Päätössummerin jälkeen useat kannattajat jäivät taputtamaan rohkeasti pelanneille Karhuveljille. Se oli hieno hetki. Pelaajilla, valmentajilla ja yleisöllä oli yhteinen ymmärrys siitä, että huippusuorituskaan ei riittänyt voittoon Classicin tähtiä vastaan”, kuvailee valmentaja Tino Nieminen tunnelmia ottelun jälkeen.

Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli tehot 2+0 tehnyt Juho Myllyharju. Porin Leipä palkitsi Classicin parhaana Alpo Laitilan sekä hattutempun ottelussa tehneen ja sunnuntaina Tuplamainosta selässään kantavan Karhujen Juuso Aholan.

SU 24.10.2021 KARHUT – NOKIAN KRP

Ottelun avausmaali nähtiin Nokian KrP:n toimesta ajassa 2:55. Myös seuraava maali on KrP:n ajassa tasan 11:00. Tästä 56 sekuntia myöhemmin Karhut kuitenkin kaventaa tilanteeksi 1-2. Maalin tekijänä Juha Tikka ja syöttäjänä Eero Vanhatalo.

Toisessa erässä KrP teki Karhuille selväksi, missä mennään. KrP teki seitsemän maalia lisää Karhujen yhtä vastaan, karaten jo 2-9 johtoon. Karhujen ainoan teki erän puolivälissä Eetu Annila Paavo Järven syötöstä. Maali oli Annilan ensimmäinen liigamaali.

Kolmas erä oli taas tasaisempi. KrP teki ensin erän puolivälin paikkeilla kaksi maalia. Tämän jälkeen Juuso Ahola kavensi lukemiksi 3-11 (syöttäjänä Vanhatalo). Seuraava maali oli taas KrP:n. Ottelun viimeisellä minuutilla Tuomas Puisto laittaa ottelun loppulukemiksi taululle 4-12. Syöttäjäksi tähän merkitään Tikka.

”Ei pystytty haastamaan KrP:tä oikein millään pelin osa-alueella. Selityksiä voisi olla vaikka minkälaisia, mutta minua ei oikein kiinnosta selittelyt. KrP oli parempi. Piste. Karhujen edustusjoukkueen pelaajat ei pyytele eikä kaipaa päänsilittelyjä hävityn matsin jälkeen. Jokainen heistä tietää, että pelataan meidän lajimme kovimmassa sarjassa. Pisteet ovat piukassa jokaisessa ottelussa. Pelaajat tietävät, että pisteisiin vaaditaan kova suoritus. Suoritus KrP:tä vastaan ei ollut sellainen”, analysoi Nieminen.

Dante Pizza & Barin Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli ensimmäisen liigamaalinsa tehnyt Eetu Annila. Porin Leipä palkitsi KrP:n parhaana Joona Rantalan sekä Karhujen Tuomas Huhtalan.