• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhukapteenisto kaudelle 2022-2023

Karhujen kapteenit on valittu. Kapteeninauhan hihaansa laittaa Tatu Ruohonen (C). Kapteenistossa jatkaa viime vuoden tapaan Eero Vanhatalo (A) ja toiseksi varakapteeniksi on valittu Tomi Jerkku (A).

 

Karhujen kapteenina nähdään tällä kaudella Tatu Ruohonen. ”No se tuli vähä pyytämättä ja yllättäen, kuin Jäätteenmäelle faksi, mutta totta kai suuri kunnia, kun joukkuekaverit asiasta päättivät”, Ruohonen kertoo. Kapteenina Ruohonen kertoo olevansa sama persoona kuin ennenkin. ”En ajatellut rooliani mitenkään muuttaa. Kerron edelleen samanlaisia juttuja.”

Ruohonen kertoo joukkueen valmistautumisen kauteen menneen hyvin. ”Joukkue on täynnä innokasta nuorta porukkaa. Koitetaan sinne kuuden parhaan joukkoon runkosarjassa sijoittua.” Huomiseen kotiavaukseen Ruohonen lähtee hyvillä mielin. ”Itse olen ollut vähän kipeänä, mutta eiköhän huomenna jonkinlaisessa kunnossa olla. Kuitenkin paikallispeli ja kotiavaus. Toivottavasti väki löytää katsomoon sankoin joukoin.”

 

Kapteenistossa jatkaa viime kaudet Karhukapteenina toiminut Eero Vanhatalo. Nyt varakapteenin rooliin Vanhatalo kertoo lähtevänsä hyvillä fiiliksillä. ”Varakapteenina koitan näyttää esimerkkiä kentällä.” Vanhatalo uskookin, että työteliäs pelityyli on yksi syy siihen, että hänet valitaan Karhukapteenistoon vuodesta toiseen. Myös Vanhatalo lähtee huomiseen kotiavaukseen hyvin mielin. ”Paikalliskamppailuissa on aina mukava pelata.”

 

Uutena kasvona kapteenistossa nähdään Tomi Jerkku. ”Fiilikset on tosi mukavat.” Kapteenina hän kertoo olevansa oma itsensä. ”Roolia taidan ottaa kentällä ja hieman myös puheella.” Karhujen vahvuuksiksi Inssi-Divarissa Jerkku mainitsee hyvät pelaajat ja hyvän valmentajan. ”Mukava päästä pelaamaan utalolla ja vielä mukavampaa, kun vastassa on SalBa”, kertoo Jerkku tuntemuksiaan huomisesta kotiavauksesta.

 

Karhujen kotiavaus Karhut – SalBa lauantaina 24.9.2022 klo 16:00 Porin Urheilutalolla! Tervetuloa! 🐻

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös