• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen kotiavaus paikallisvastustaja Rauman SalBaa vastaan


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen kauden kotiavaus on Porin Päivänä 24.9.2022. Vieraaksi saapuu rakkaat raumalaiset, joten klo 16:00 kannattaa olla Porin Urheilutalolla seuraamassa herkullista Satakunnan derbyä!

 

Joukkueet ovat kohdanneet sarjapeleissä edellisen kerran Liigakarsinnoissa kauden 2016-2017 päätteeksi. Luvassa on siis varmasti tunteita herättävä paikalliskamppailu pitkän tauon jälkeen. Harjoitusottelut SalBaa vastaan päättyivät molemmat Karhujen voittoon, ensin Raumalla 5-6 ja sitten Porissa 6-2 lukemiin. Liikehdintää satakuntalaisseurojen välillä on ollut vuodesta toiseen. Viime kaudella Karhujen Janne Kuusiluoto ja Henry Stenfors pelasivat SalBan riveissä. Myös Aatu Tommila vietti loppukauden Raumalla. SalBan vastuuvalmentajana nähdään porilaislähtöinen Joni Rokosa. Raumalaisille vinkkinä, että Urheilutalolle pääsee lauantaina SalBan pelipaidalla sisään puoleen hintaan!

 

Rauman SalBa sijoittui viime kaudella Divarin runkosarjan yhdeksänneksi. Tehokkaimmat pelaajat olivat Jani Lehtoniemi 30+10=40, Janne Kuusiluoto 12+17=29 ja Mikko Immonen 12+16=28. Lehtoniemi nähdään edelleen SalBan riveissä, kun taas Kuusiluoto tekee pisteitä tällä kaudella Karhujen paidassa. Immonen puolestaan lopetti pelaajauransa viime kauteen. Rauman SalBa avasi kautensa viime lauantaina Sipoossa ÅIF:n vieraana, josta se haki selkeän 1-9 voiton. Tehokkain peluri tuossa ottelussa SalBalta oli Juho Harjunpää, 1+2=3.

Karhut puolestaan avasi Inssi-Divari kauden viime lauantaina Hämeenlinnassa. Steelers kaatui tuolloin 4-8 ja Karhujen tehokkain pelimies oli Tomi Jerkku, 2+4=6.

 

”Hyvät fiilikset päästä avaamaan sarja myös kotona. Viikko on ollut hyvä ja joukkue on latautunut kotiavaukseen”, kertoo Karhujen päävalmentaja Jani Rajala. ”SalBa aloitti sarjan vahvasti ja saamme olla valmiina. Pari kertaa harjoitusotteluiden kautta on jo kohdattu, mutta niitä ei kauheasti lasketa, kun sarjapisteistä pelataan. SalBalta löytyy muutama kova pelimies, joten tarkkana pitää heidän kanssaan olla.” Rajala mainitsee, että lauantaina kannattaa seurata lomalta palaneen Juho Myllyharjun otteita. ”Mies on ollut sen verran liekeissä harjoituksissa, että on todella ihme, jos ”lötö” ei löydä pussiin. Ottelussa saattaa myös esiintyä uusia ”vanhoja” tuttavuuksia”, Rajala paljastaa.

”Kaikki paikanpäälle katsomaan parasta Satakuntalaista salibandyä ja ottelusta ehtii vielä hyvin padankin matsiin!”, Rajala päättää.

 

 

LA 24.9.2022 KLO 16:00 KARHUT - SALBA (Urheilutalo, Pori)

Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä:
https://https://www.salibandy.tv/

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284349/live

 

Karhut toivoo yleisön runsasta läsnäoloa paikanpäälle kannustamaan! 🐻

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös