• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut saa vastaansa sarjanousijan


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Sunnuntaina 27.11.2022 on jälleen luvassa kotiottelu. Karhut saa vieraakseen Happee Steamersin Jyväskylästä. Ottelu alkaa klo 16:00 Porin Urheilutalolla.

 

Happee Steamers pelasi viime kaudella Suomisarjaa ja nousi kauden päätteeksi Inssi-Divariin. Steamers on sarjataulukossa sijalla 13, 12 pelatun ottelun jälkeen. Pisteitä on kertynyt yhdeksän. Steamersin tehokkaimmat alkukaudesta ovat olleet Timi Kotka, tehoin 11+8=19 ja Tommi Taimisto, tehoin 10+4=14.

 

Happee Steamersin riveissä nähdään myös porilaisväriä. Vielä viime kaudella Karhujen riveissä pelannut Julius Tuominen vaihtoi joukkuetta opiskelujen perässä Jyväskylään. Tuominen pelaa seuran edustusjoukkue Happeessa F-liigaa, mutta on mukana farmipelaajana Happee Steamersissa. Myös kaudella 2020-2021 Karhupaidassa nähty Paavo Kankaanpää on pukenut täksi kaudeksi Happee Steamersin paidan.


Karhut löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä sijalta neljä, 12 pelatun ottelun jälkeen. Pisteitä on kertynyt 24. Inssi-Divarin pistepörssin toiselta sijalta löytyy Karhujen Tomi Jerkku, tehoin 17+15=32 ja sijalla kymmenen on Tuomas Huhtala, tehoin 17+8=25. 


Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan ennakkotunnelmat otteluun: ”Hyvät fiilikset. Lähdetään hakemaan hyvälle Josba pelille jatkumoa ja pyritään olemaan pallossa vastustajaa enemmän. Happeen kokoonpano vaihtelee jonkun verran, mutta varmasti hyvä peli tulossa. Mukava saada "Juti" Poriin pelaamaan vanhaa seuraa vastaan.”

 

 

SU 27.11.2022 KLO 16:00 KARHUT – HAPPEE STEAMERS (Urheilutalo, Pori)

Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä:
https://www.salibandy.tv/

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284239/live

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös