Karhut lähetti Kooveen kotiin ilman pisteitä

Karhut kaatoi kotihallissaan lauantaina 14.1.2023 Tampereen Kooveen selkein 10-5 lukemin.

Karhujen Eetu Annila aloittaa ottelussa maalinteon Tatu Ruohosen syötöstä. Maali syntyy siirretyn rangaistuksen aikana. Kahta minuuttia myöhemmin Koovee tulee kuitenkin tasoihin. Neljäntoista minuutin kohdalla Karhut menee johtoon ja viimeistelee erän 2-1:een Riku Haanpään osumalla (Joni Halminen).

Heti toisen erän alkuun, Koovee tasoittaa ottelun. Juho Myllyharju (Annila) on kuitenkin eri mieltä ja iskee 3-2 osuman. 4-2 johtoon Karhut vie Tuukka Haudanlampi (Tuomas Huhtala). Erän loppuun Koovee kaventaa tilannetta 4-3:een tasavajaalla.

Kolmas erä on Karhujen. Erän neljä ensimmäistä maalia merkataan Karhujen nimiin. Aikalisän jälkeen Koovee pystyy kaventamaan tilanteen 8-4:ään. Parivaljakko Myllyharju-Annila kuittaa kuitenkin tämän. Seuraavaksi Koovee kaventaa taas ja tilanne taululla on 9-5. Myllyharju päättää kuitenkin kaunistella lukemia vielä yhdellä ja naulata oman hattutemppunsa alivoimalla Eero Vanhatalon syöttäessä. Loppulukemat Porin lauantai-illassa ovat siis 10-5 ja Koovee poistuu Urheilutalolta tyhjin käsin.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajala on tyytyväinen lauantain otteluun.

”Hyvä puolustuspeli, laadukas kääntäminen sekä viimeistely takasi lauantaina pisteet Poriin.

Meille oli aika selvillä Kooveen pelaaminen ja muutettiin puolustamista tätä varten, joka osoittautui varsin hyväksi ratkaisuksi. Saatiin pidettyä keskusta tiiviinä ja riistoista päästiin kääntämään muutaman kerran todella laadukkaasti.

Onnistumisia tuli jokaiselle kentälle ja maalissa Ville pelasi hyvän ottelun. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.”

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta maalivahti Ville Laxin sekä Kooveeltä Aki Hietasen. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli Eetu Annila.