• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuille tärkeä jatkosopimus


Kuva: Valokuvaamo Nyblin

Karhut rakentaa jo kovaa vauhtia tulevaa ja on nyt tehnyt ensimmäisen kiinnityksen pelaajapuolelle. Eero Vanhatalo on allekirjoittanut kaksivuotisen jatkosopimuksen.

 

Eero Vanhatalo on 24-vuotias rightin hyökkääjä. Tämä Siikaisten Sisun kasvatti on kuulunut joukkueen kapteenistoon jo usean kauden ajan. Vanhatalo uskoo tuovansa joukkueeseen kokemusta ja esimerkkiä nuoremmille pelaajille.

Vanhatalo on tällä hetkellä joukkueen sisäisessä pistepörssissä toisena, tehoin 20+15=35. Divarissa Vanhatalolle on kertynyt yhteensä 128 ottelua, tehoin 93+58=151. Liigaotteluita hän on pelannut 48, tehoin 18+16=34.

 

Karhupaidassa Vanhatalon sai jatkamaan opiskelu Porissa sekä Karhujen tulevaisuuden suunnitelmat. ”Hyvät fiilikset sopimuksesta tietenkin. Opiskelut jatkuvat Porissa, niin oli helppoa kirjoittaa nimi paperiin. Yleensä en ole tässä vaiheessa kirjoitellut sopimuksia, mutta juuri tuon opiskelun takia ja Salosen Villen kanssa tulevasta käytyjen antoisien keskustelujen vuoksi, oli helppo tehdä jatkosopimus.”

”Henkilökohtainen tavoite on päästä omalle parhaalle tasolle ja pysyä siellä. Joukkueena teemme töitä, jotta F-liigaan nousu olisi mahdollista. Ja jos näin tapahtuu, niin korkeimmalla tasolla säilyminen olisi tärkeää”, Vanhatalo päättää.

 

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan kommentit Vanhatalon jatkosopimuksesta:

Joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja nyt mennään vahvasti urheilullisuus edellä. Joukkueeseen halutaan sitoutuneita pelaajia, jotka haluavat edustaa nimenomaan Karhuja.

Nuori joukkueemme tarvitsee myös kokemusta, joten Vanhatalon soppari vahvistaa myös tätä aluetta. Eerolta odotetaan tuloksen lisäksi johtajuutta pukukoppiin ja nuoremmille pelaajille esimerkkiä joukkueen arkeen, oli kysymyksessä harjoitukset, peli tai mikä tahansa joukkueen yhteinen tapahtuma.”


Myös seuran toiminnanjohtaja Ville Salonen on tyytyväinen Vanhatalon kanssa solmittuun jatkosopimukseen:

”Olen todella tyytyväinen, että saatiin hyvissä ajoin Eeron kanssa jatkosopimus tehtyä. Eero on joukkueen sisällä arvostettu, työteliäs ja urheilullinen pelaaja, joka hoitaa oman ruutunsa moitteettomasti niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan. Tervepäinen ja nöyrä nuori mies, jolla sykkii rinnassa suuri Karhusydän."


 


 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös