Karhut jäi ilman pisteitä viikonloppuna

Karhut vieraili lauantaina 18.2.2023 Joensuussa, jossa Josba vei Karhuja lukemin 6-4. Sunnuntaiksi 19.2.2023 Karhut saapui Jyväskylään, josta ei myöskään pisteitä irronnut hyvästä taistelusta huolimatta. Ottelu päättyi O2:n 10-7 voittoon.

Karhujen viikonlopun vieraspelireissu alkoi lauantaina Joensuussa. Ottelun ensimmäisessä erässä nähtiin Josbalta kolme maalia ja Karhuilta kaksi. Toisessa erässä molemmat joukkueet tekevät kaksi maalia lisää. Kolmanteen erään lähdettiin siis tiukassa tilanteessa, 5-4. Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi maali ja se oli Josban tekemä. Näin ollen loppulukemat Joensuussa olivat kotijoukkueelle 6-4.

Torjunnat:

Ville Lax                         2 + 6 + 4 = 12/18 (66,67%)

Maalikooste:

Sunnuntaiksi Karhut jatkoivat Jyväskylään, O2:n vieraaksi. Ensimmäisessä erässä nähdään yhteensä kahdeksan maalia. Viisi näistä on O2:n ja kolme Karhujen. Ensimmäisen erän jälkeen Karhut vaihtaa maalivahtia ja Miro Mäkelä pääsee ensimmäistä kertaa tositoimiin. Tämä herättää joukkuetta hieman, sillä toisessa erässä nähdään vain yksi Karhujen maali. Kolmanteen erään lähdetään siis tilanteessa 5-4. Heti kolmannen erän alkuun Karhut tasoittaa tilanteen 5-5:een. O2 kuitenkin kuittaa tämän, mutta Tomi Jerkku laittaa päivän kolmannen maalin verkkoon ja ollaan jälleen tasatilanteessa. Tämän jälkeen O2 menee menojaan ja tekee neljä seuraavaa häkkiä. Ilman maalivahtia pelatessa, Joni Halminen kaventaa tilannetta 10-7:ään, jotka jää samalla myös ottelun loppulukemiksi. Näin ollen Karhut jäävät pisteittä viikonlopun vieraspelireissulta.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan kommentit viikonlopusta:

”Viikonloppu oli tuloksellisesti heikko ja totta kai koko joukkue oli pettynyt, että pisteitä ei peleistä tullut. Nähtiin myös pitkästä aikaa laadukkaampaa peliä ja varsinkin pallollinen peli oli osittain todella hyvääkin.

Pelin sisällä oli silti taas liikaa henkilökohtaisia virheitä ja keskialueen menetyksiä, joista kaveri teki ne maalit, jotka ratkaisivat ottelut.

Pari peliä jäljellä ja katsotaan sen jälkeen, pelataanko enää.”

Tomi Jerkku                   3 + 1 = 4

Joni Halminen                2 + 0 = 2

Vertti Rautava                0 + 2 = 2

Janne Kuusiluoto           0 + 1 = 1

Torjunnat:

Miro Mäkelä                   0 + 4 + 3 = 7/12 (58,33%)

Ville Lax                         3 + 0 + 0 = 3/8 (37,50%)

Tilanne F-liigakarsintapaikoista kiristyy, kun kaksi ottelua on enää runkosarjassa pelaamatta. Karhut on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä, kun kuusi parasta jatkaa runkosarjan jälkeen karsintoihin. Karhujen seuraava ottelu on 4.3.2023 Porin Urheilutalolla. Vastustajaksi saapuu tuolloin sarjakärki M-Team. Tervetuloa kannustamaan Karhuja! 🐻