Karhut otti lauantaina tärkeät pisteet sarjakärjeltä

Karhut otti sarjakärki M-Teamilta tärkeät pisteet lauantaina 4.3.2023. Loppulukemat Urheilutalolla olivat illan päätteeksi 8-6.

M-Team aloittaa ottelussa maalinteon vain 49 sekunnin pelaamisen jälkeen. Seuraavat neljä maalia on kuitenkin Karhujen. M-Team kaventaa vielä yhdellä, joten ensimmäiselle erätauolle lähdetään tilanteessa 4-2.

Toisessa erässä M-Team tulee tasoihin ja ohi. Tilanne tulostaululla ottelun puolivälissä on 4-5. Juho Myllyharju tasoittaa kuitenkin tilanteen ylivoimalla Tomi Jerkun syöttäessä. Molemmat joukkueet tekevät erässä vielä yhdet maalit, joten toiselle erätauolle lähdetään tasatilanteessa 6-6.

Kolmatta erää mennään pitkään maaleitta, kunnes ajassa 57:15 Karhukapteeni Tatu Ruohonen vie joukkueensa 7-6 johtoon Tuukka Haudanlammen syötöstä. M-Team hakee kavennusta ilman maalivahtia, mutta neljää sekuntia ennen loppusummeria Myllyharju laittaa pallon tyhjään maaliin ja ottelun loppulukemiksi 8-6. F-liigakarsintojen kannalta Karhut ottaa erittäin tärkeät pisteet ja nousee sarjataulukossa kuudenneksi, viimeiselle karsijan paikalle.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan kommentit lauantain M-Team-ottelusta:
”Erittäin hyvä ja tasapainoinen peli meiltä. Joka ukko teki töitä molempiin suuntiin, mikä oli varmasti ottelun kannalta tärkein asia. M-Team on todella laadukas joukkue, joten tärkeä ja iso voitto koko joukkueelta. Nyt harjoitellaan laadukkaasti viikko ja samalla asenteella runkosarjan viimeiseen peliin!”

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta Tatu Ruohosen sekä M-Teamilta Ville Rautakouran. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli Vertti Rautava. Karhujen viimeinen runkosarjan ottelu pelataan lauantaina 11.3.2023 Porissa. Vastustajaksi saapuu Steelers Hämeenlinnasta, joka pelaa jo varmuudella ensi kaudella Suomisarjaa.