• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut taistelee F-liigakarsintapaikasta


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut kohtaa lauantaina 11.3.2023 Porin Urheilutalolla viimeisessä Inssi-Divarin runkosarjan ottelussa sarjajumbo Steelersin. Ottelu alkaa klo 18:30. Tervetuloa!

 

Steelers on Inssi-Divarin viimeisenä ja pelaa varmuudella ensi kaudella Suomisarjaa. Viime kauden päätteeksi Steelers tippui Karhujen tapaan F-liigasta. Pisteitä Steelersille on kertynyt 25 ottelussa 12. Joukkueen tehokkain pisteiden valossa on ollut Jose Takala, tehoin 22+19=41. Karhut on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena, joka oikeuttaa vielä runkosarjan jälkeen F-liigakarsintoihin. Pisteitä on kasassa 40. Vain pisteen päässä on kuitenkin Koovee, mutta kolmen pisteen voitolla Karhut on varmasti mukana F-liigakarsinnoissa. Karhujen paras pistemies on ollut Tomi Jerkku, tehoin 25+23=48. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Hämeenlinnassa kauden ensimmäisessä ottelussa päättyi Karhujen 4-8 voittoon.

 

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan ennakkotunnelmat otteluun:

"Lähdetään samalla intensiteetillä ja tekemisellä, mitä M-Team peliin, niin varmasti tulos on meille hyvä. Täytyy olla alusta asti hereillä ja huolellinen, mutta myös rohkea tekemään sovittuja asioita. Olisi hienoa saada porukkaa katsomoon ja kannustamaan Karhut pudotuspeleihin."

 

Karhut toivoo yleisön runsasta länsäoloa paikan päälle kannustamaan. Tervetuloa! 

 

11.3.2023 KLO 18:30 KARHUT – STEELERS (Urheilutalo, Pori)

Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä:
https://www.salibandy.tv/

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284231/live

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös