Karhut selvitti tiensä F-liigakarsintoihin

Karhut otti lauantaina pisteet sarjajumbo Steelersiltä ja varmisti paikkansa F-liigakarsintoihin. Ottelun loppulukemat olivat selkeät 14-4 isännille.

Karhut aloitti ottelun vahvasti ja vei ensimmäisen erän lukemin 4-0. Toisen erän jälkeen oltiin jo lukemissa 7-0. Kolmannessa erässä Steelers sai aikaan neljä maalia, mutta Karhut teki seitsemän lisää. Ottelun loppulukemiksi tuli siis 14-4 ja Karhujen kausi jatkuu F-liigakarsinnoissa.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajalan kommentit ottelusta:

”Joukkueelta löytyi riittävä nöyryys pelaamiseen ja alusta asti oli selvillä, että halutaan voittaa tämä ottelu. Melkein 50 min pysyi oma maali puhtaana, kiitos maalivahdin ja puolustuksen. Lopussa pikkaisen focus karkasi ja päästettiin pari helppoa kaverille.

Runkosarja loppui näin ollen hyvissä merkeissä kahdella voitolla ja nyt kohti karsintoja. Valmistaudutaan huolellisesti lauantain otteluun ja lähdetään rohkeasti haastamaan FBC Turkua.”

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta tehot 4+3 tehneen Eero Vanhatalon ja Steelersiltä porilaislähtöisen Markus Hautaojan. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli tehot 3+1 tehnyt Henry Stenfors. F-liigakarsinnat alkavat heti ensi viikonloppuna. Vastustajaksi Karhut sai F-liigan kahdenneksitoista sijoittuneen FBC Turun. Ottelusarja pelataan paras viidestä järjestelmällä. Kaikki F-liigakarsintojen pelit näkyvät Ruudusta.